Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται από το πρωί η εκλογική διαδικασία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, ωστόσο ένα περιστατικό που συνέβη στην ενδοχώρα του νομού κινητοποίησε τις δικαστικές αρχές.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, λίγο πριν τις 7 και την εκκίνηση της εκλογικής διαδικασίας, στο χωριό Αστρίτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων η δικαστική αντιπρόσωπος που είχε οριστεί δεν αισθάνθηκε καλά και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Άμεσα επιλήφθηκε η έφορος των εκλογών και αντικαταστάθηκε από τη λίστα αναπληρωτών δικαστικών αντιπροσώπων που υπάρχει στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και η ψηφοφορία άρχισε με μια μικρή καθυστέρηση και τώρα κυλούν όλα ομαλά.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.