Η Beko επαναπροσδιορίζεται και λανσάρει κουζίνες, πλυντήρια και ψυγεία απαράμιλλης αισθητικής, με ευκολία στην χρήση και αξιοθαύμαστη αντοχή
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
1. Την εφημερίδα
2. Το Οlive, με ένα μεγάλο Αφιέρωμα στις μαγειρικές της Κατσαρόλας!
Το νέο τεύχος του Olive εμβαθύνει στη μαγειρική σε ένα σκεύος και την εξέλιξή της μέσα στον χρόνο… Μαθαίνουμε για ανθρώπους, ιστορίες, ιδέες, και μυστικά στην υπηρεσία της κατσαρόλας.
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:
Food Talks:
Να την ακούς την κατσαρόλα σου!
Η ιστορία της κατσαρόλας χάνεται στα βάθη των αιώνων, όμως η σύνθετη γεύση, οι υφές και τα αρώματα που χαρίζει στο φαγητό παραμένουν πιο σύγχρονα από ποτέ.
Γιατί οι χύτρες επιστρέφουν στις κουζίνες του πλανήτη
Ένα παλιό ρητό λέει πως ένας καλός γάμος είναι σαν μια κατσαρόλα, μόνο όσοι βρίσκονται μέσα ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει.
Debate: Πόσο ξεπερασμένη είναι στ’ αλήθεια η κατσαρόλα;
Ο Περικλής Κοσκινάς και ο Χριστόφορος Πέσκιας συνομιλούν για την παρουσία της στη σύγχρονη επαγγελματική κουζίνα
Οι γυναίκες που σώζουν την τιμή της κατσαρόλας
Η παραδοσιακή σχολή και η σύγχρονη οπτική της κατσαρόλας συμπράττουν στην αναβίωσή της και την τοποθετούν στο επίκεντρο της μαγειρικής τους.
Ήπειρος: Σούπες και μαγειρευτά par excellence
Το εστιατόριο που έχει ταΐσει διάσημους ξενύχτηδες των Αθηνών, έχει υποδεχθεί διεθνείς προσωπικότητες της γαστρονομίας, κάνει έξαλλους τους βίγκαν και σερβίρει πατσά από τις 9 το πρωί.
26 εστιατόρια, 26 πιάτα βγαλμένα μέσα από την κατσαρόλα
Η επιστροφή της κυριαρχίας της στις κουζίνες είναι πλέον παγκόσμιο γεγονός. Το νέο της πρόσωπο είναι φωτογενές, κομψό και το ίδιο βαθιά “οσμωτικά” νόστιμο.
Heavy metal: Η αρχή της ιστορίας
Πλάστηκε με πηλό, σφυρηλατήθηκε, σμιλεύτηκε, έγινε ατσάλινη, ζωγραφίστηκε, επηρεάστηκε από την τεχνολογία, καινοτόμησε, για να επιστρέψει στη μαγειρική της υπαίθρου χρωματισμένη και επισμαλτωμένη, υπηρετώντας πάντοτε την πολυτιμότερη ανάγκη του ανθρώπου.
Κατσαρόλα δια πυρός και σιδήρου
Η οικογένεια Κουντουρά στην Κοζάνη είναι συνώνυμη με την παράδοση
της ποιοτικής χαλκουργίας από το 1850.
Πυρωμένο μαντέμι
Οι φωτιές στο Skeppshult της Σουηδίας καίνε αδιάκοπα στους 1.500 βαθμούς, τα μέταλλα λιώνουν, πέφτουν στα καλούπια και… εγένετο η μαντεμένια κατσαρόλα.
Τα κατσαρολάτα
Έξι προϊόντα που χωρίς την κατσαρόλα δεν θα υπήρχαν γίνονται ελληνικά case studies για το μέλλον των προϊόντων σε βαζάκια.
Η επανάσταση της κατσαρόλας
Μια συνήθεια που ξεκίνησε ως μέσον κοινωνικής διακωμώδησης στον γαλλικό Μεσαίωνα, ταξίδεψε σε όλον τον πλανήτη για να εκφράσει κοινωνικές επαναστάσεις και έφτασε το 2023 να απαγορεύεται αυστηρά στη Γαλλία. Ποια είναι η διαδρομή της ιστορίας;
Green Food
Django ή όταν το παγωτό αποκτά αρχές και ηθική
Ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης έχει αποφασίσει ότι θα πουλάει μόνο παγωτό ημέρας, με φρέσκες πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς, τους οποίους επέλεξε για την ηθική τους. Η ιστορία του έγινε ταινία από το Χόλιγουντ.
Η δόξα του μπαξέ
Ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια ανθοί και χόρτα είναι τώρα στην εποχή τους. Μπαίνουν μαζί στην κατσαρόλα και φτιάχνουν “τουρλού” και “περιβολίσια”…
Κελλίνα, πώς έγινες vegan;
Η συνιδιοκτήτρια της vegan boulangerie Holy Llama μοιράζεται μαζί μας την καθημερινότητά της και μας αποκαλύπτει τις διευθύνσεις για τα στέκια της στην Αθήνα.
The Trinity Farm: Μια μέρα στο αγρόκτημα βιοδυναμικής καλλιέργειας
Η Αλεξάνδρα Τσιαντή, τρίτη γενιά μιας παλιάς αγροτικής οικογένειας, εγκατέλειψε την καριέρα της στην πρωτεύουσα για να επιστρέψει στη γη της, δημιουργώντας το πρώτο ελληνικό πιστοποιημένο αγρόκτημα βιοδυναμικής καλλιέργειας.
Συνταγές
Τα veggies του μπαξέ
Τα μποστανικά του Ιουνίου σιγομαγειρεύονται με υπομονή και αγάπη από τον Γκίκα Ξενάκη για να φέρουν στο τραπέζι μας τα πρώτα αρώματα του καλοκαιριού.
Κάππαρη γιαχνί με φρέσκια ντομάτα, πιπεριές & καυτερή πάπρικα, Βλίτα τσιγαριαστά με ντομάτα, πατάτες & φέτα, Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι, μυρωδικά & σάλτσα γιαουρτιού – άνηθου, Μπριάμ στην κατσαρόλα με φρέσκο βασιλικό & ξινoμυζήθρα, Φασολάκια στην κατσαρόλα με ξινόχοντρο & μαϊντανό
Υπέροχα μελωμένα
1. Την εφημερίδα
2. Το Οlive, με ένα μεγάλο Αφιέρωμα στις μαγειρικές της Κατσαρόλας!
Το νέο τεύχος του Olive εμβαθύνει στη μαγειρική σε ένα σκεύος και την εξέλιξή της μέσα στον χρόνο… Μαθαίνουμε για ανθρώπους, ιστορίες, ιδέες, και μυστικά στην υπηρεσία της κατσαρόλας.
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ανανεωμένου Olive και απολαύστε:
Food Talks:
Να την ακούς την κατσαρόλα σου!
Η ιστορία της κατσαρόλας χάνεται στα βάθη των αιώνων, όμως η σύνθετη γεύση, οι υφές και τα αρώματα που χαρίζει στο φαγητό παραμένουν πιο σύγχρονα από ποτέ.
Γιατί οι χύτρες επιστρέφουν στις κουζίνες του πλανήτη
Ένα παλιό ρητό λέει πως ένας καλός γάμος είναι σαν μια κατσαρόλα, μόνο όσοι βρίσκονται μέσα ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει.
Debate: Πόσο ξεπερασμένη είναι στ’ αλήθεια η κατσαρόλα;
Ο Περικλής Κοσκινάς και ο Χριστόφορος Πέσκιας συνομιλούν για την παρουσία της στη σύγχρονη επαγγελματική κουζίνα
Οι γυναίκες που σώζουν την τιμή της κατσαρόλας
Η παραδοσιακή σχολή και η σύγχρονη οπτική της κατσαρόλας συμπράττουν στην αναβίωσή της και την τοποθετούν στο επίκεντρο της μαγειρικής τους.
Ήπειρος: Σούπες και μαγειρευτά par excellence
Το εστιατόριο που έχει ταΐσει διάσημους ξενύχτηδες των Αθηνών, έχει υποδεχθεί διεθνείς προσωπικότητες της γαστρονομίας, κάνει έξαλλους τους βίγκαν και σερβίρει πατσά από τις 9 το πρωί.
26 εστιατόρια, 26 πιάτα βγαλμένα μέσα από την κατσαρόλα
Η επιστροφή της κυριαρχίας της στις κουζίνες είναι πλέον παγκόσμιο γεγονός. Το νέο της πρόσωπο είναι φωτογενές, κομψό και το ίδιο βαθιά “οσμωτικά” νόστιμο.
Heavy metal: Η αρχή της ιστορίας
Πλάστηκε με πηλό, σφυρηλατήθηκε, σμιλεύτηκε, έγινε ατσάλινη, ζωγραφίστηκε, επηρεάστηκε από την τεχνολογία, καινοτόμησε, για να επιστρέψει στη μαγειρική της υπαίθρου χρωματισμένη και επισμαλτωμένη, υπηρετώντας πάντοτε την πολυτιμότερη ανάγκη του ανθρώπου.
Κατσαρόλα δια πυρός και σιδήρου
Η οικογένεια Κουντουρά στην Κοζάνη είναι συνώνυμη με την παράδοση
της ποιοτικής χαλκουργίας από το 1850.
Πυρωμένο μαντέμι
Οι φωτιές στο Skeppshult της Σουηδίας καίνε αδιάκοπα στους 1.500 βαθμούς, τα μέταλλα λιώνουν, πέφτουν στα καλούπια και… εγένετο η μαντεμένια κατσαρόλα.
Τα κατσαρολάτα
Έξι προϊόντα που χωρίς την κατσαρόλα δεν θα υπήρχαν γίνονται ελληνικά case studies για το μέλλον των προϊόντων σε βαζάκια.
Η επανάσταση της κατσαρόλας
Μια συνήθεια που ξεκίνησε ως μέσον κοινωνικής διακωμώδησης στον γαλλικό Μεσαίωνα, ταξίδεψε σε όλον τον πλανήτη για να εκφράσει κοινωνικές επαναστάσεις και έφτασε το 2023 να απαγορεύεται αυστηρά στη Γαλλία. Ποια είναι η διαδρομή της ιστορίας;
Green Food
Django ή όταν το παγωτό αποκτά αρχές και ηθική
Ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης έχει αποφασίσει ότι θα πουλάει μόνο παγωτό ημέρας, με φρέσκες πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς, τους οποίους επέλεξε για την ηθική τους. Η ιστορία του έγινε ταινία από το Χόλιγουντ.
Η δόξα του μπαξέ
Ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια ανθοί και χόρτα είναι τώρα στην εποχή τους. Μπαίνουν μαζί στην κατσαρόλα και φτιάχνουν “τουρλού” και “περιβολίσια”…
Κελλίνα, πώς έγινες vegan;
Η συνιδιοκτήτρια της vegan boulangerie Holy Llama μοιράζεται μαζί μας την καθημερινότητά της και μας αποκαλύπτει τις διευθύνσεις για τα στέκια της στην Αθήνα.
The Trinity Farm: Μια μέρα στο αγρόκτημα βιοδυναμικής καλλιέργειας
Η Αλεξάνδρα Τσιαντή, τρίτη γενιά μιας παλιάς αγροτικής οικογένειας, εγκατέλειψε την καριέρα της στην πρωτεύουσα για να επιστρέψει στη γη της, δημιουργώντας το πρώτο ελληνικό πιστοποιημένο αγρόκτημα βιοδυναμικής καλλιέργειας.
Συνταγές
Τα veggies του μπαξέ
Τα μποστανικά του Ιουνίου σιγομαγειρεύονται με υπομονή και αγάπη από τον Γκίκα Ξενάκη για να φέρουν στο τραπέζι μας τα πρώτα αρώματα του καλοκαιριού.
Κάππαρη γιαχνί με φρέσκια ντομάτα, πιπεριές & καυτερή πάπρικα, Βλίτα τσιγαριαστά με ντομάτα, πατάτες & φέτα, Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με ρύζι, μυρωδικά & σάλτσα γιαουρτιού – άνηθου, Μπριάμ στην κατσαρόλα με φρέσκο βασιλικό & ξινoμυζήθρα, Φασολάκια στην κατσαρόλα με ξινόχοντρο & μαϊντανό
Υπέροχα μελωμένα
Ο Φάνης Μαϊκαντής μαγειρεύει λουκούμι το κρέας στην κατσαρόλα με τα πιο φρέσκα της εποχής και αρωματικά μπαχαρικά.
Κουνέλι με άγριες αγκινάρες, αρακά & σαφράν, Χοιρινό με πατάτες & άγουρα κορόμηλα, Κατσικάκι με κολοκύθια, μάραθο & πράσινες ελιές, Κόκορας με σάλτσα πιπεριάς, βασιλικό, φασολάκια & ξηρό ανθότυρο, Μοσχάρι με μελιτζάνες, κοκκάρια & καρδάμωμο
Η θάλασσα στο πιάτο μας
Ψάρια και θαλασσινά μελώνουν άψογα στο ίδιο σκεύος μαζί με λαχανικά του Ιουνίου και ολόφρεσκα μυρωδικά, σε συνταγές του Σωτήρη Ευαγγέλου.
Χταπόδι με κριθαράκι γιουβέτσι, Φαγκρί με μπάμιες, Μπακαλιάρος με πατάτες, Ξιφίας με φασολάκια, Ροφός με κολοκυθάκια
Ζυμαρικά & ρύζι με χρώμα
Η Εύα Μονοχάρη φέρνει στο τραπέζι μας πιάτα χορταστικά, πεντανόστιμα και θρεπτικά, μαγειρεμένα στην κατσαρόλα μαζί με τα καλούδια του καλοκαιρινού μπαξέ.
Κριθαρότο με ελιές, φέτα & ούζο, Μπιριάνι με καλοκαιρινά λαχανικά, Κους κους με φασολάκια, αρακά & πιπεριές, Κολοκυθόρυζο λεμονάτο, Μακαρονάδα με σάλτσα καπονάτα, Κρητική σοφεγάδα με ρύζι
Όλα με κιμά
Μαγειρεύουμε με κιμά όλων των ειδών, κρεατένιο ή θαλασσινό! Ο Γρηγόρης Χέλμης μας δίνει τις πιο νόστιμες συνταγές του…
Τουρλού με κιμά, Γιουβέτσι με κιμά από γαρίδες, Σπεντζοφάι με μοσχαρίσια κεφτεδάκια, Χοιρινά κεφτεδάκια πρασοσέλινο
Όσπρια παντρεμένα
Από γίγαντες και ρεβίθια μέχρι φακές και μαυρομάτικα, ο Γιώργος Δημητρακόπουλος τα σιγοβράζει στην κατσαρόλα μαζί με φρέσκα λαχανικά και αλλαντικά, δίνοντας πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.
Κοκκινιστό τουρλού με ρεβίθια, Μαυρομάτικα γιαχνί με ντομάτα & σπανάκι, Κάρι καλοκαιρινών λαχανικών με φακές & ρεβίθια, Γιουβετσάκι με φακές & μελιτζάνες, Οσπριάδα με λαχανικά, Γίγαντες με τσορίθο στην κατσαρόλα
Crème de la crème
Ο Στέλιος Παρλιάρος σκαρώνει σε μια κατσαρόλα από ρυζόγαλο και πλούσιες κρέμες μέχρι σιμιγδαλένιο χαλβά, για να υποδεχτούμε γλυκά τον Ιούνιο.
Ακόμα
Τα 6 κρασιά του μήνα συν 2 οίνοι & η ιστορία τους, από τον Ανδρέα. Ν. Ανδρουλιδάκη
Η μπίρα αγαπάει το φαγητό
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια αρκούσε να είναι παγωμένη, αλλά σήμερα έχουμε την ευχέρεια να επιλέγουμε εκείνη που ταιριάζει με το φαγητό μας, ακόμη και να συνοδεύουμε με διαφορετικές μπίρες τα μενού σε εστιατόρια fine dining, από τον Βασίλη Δημαρά
3. Το “Ygeia mou”, το έγκυρο ιατρικό περιοδικό, για να ζούμε καλύτερα!
Το νέο και ανανεωμένο τεύχος του ιατρικού περιοδικού ygeiamou κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Μαϊου με το ΘΕΜΑ και προσεγγίζει με δημοσιογραφική εγκυρότητα και επιστημονικό κύρος το πολυτιμότερο ανθρώπινο αγαθό.
Στο νέο τεύχος του περιοδικού ygeia mou -το ιατρικό εγχειρίδιο με πλούσια θεματολογία για την Υγεία, την Ευεξία, τη Διατροφή, την Άσκηση, την Ψυχολογία και το Παιδί, για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη- μαθαίνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς ψυχικά και σωματικά:
Ρυθμίζουμε τον πιο πολύτιμο αδένα στον λαιμό μας, τον θυρεοειδή, κι εξασφαλίζουμε τον έλεγχο της λειτουργίας του.
Σκιαγραφούμε το προφίλ του εθελοντή αιμοδότη και μαθαίνουμε γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει πάντοτε απόθεμα στη δεξαμενή αίματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.
Παρουσιάζουμε 5 νέους ανθρώπους , γεμάτους όρεξη για ζωή, που θέλουν να σπάσουν τα εμπόδια και τα στερεότυπα της αναπηρίας.
Εστιάζουμε στην πολλαπλή σκλήρυνση, σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη νευρολογική πάθηση, με τυπικές και άτυπες μορφές, αλλά και στη θεραπευτική της προσέγγιση.
Μαθαίνουμε για το νερό, το «υγρό στοιχείο» του οργανισμού μας, και την αξία της ενυδάτωσης για το σώμα και το μυαλό μας.
Ρίχνουμε φως στην Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νόσο του Εντέρου και στην εμφάνισή της στους ευάλωτους ανήλικους ασθενείς.
Κάνουμε για πρώτη φορά διακοπές με το μωρό, χωρίς άγχος, προβλήματα και…πολλά απρόοπτα.
Παίρνουμε τα μέτρα μας για να κρατήσουμε μακριά όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (και) αυτό το καλοκαίρι.
Ξεκινάμε το πρόγραμμα Slim Project με στόχο να χάσουμε τα (λίγα) κιλά που μας άφησε ο χειμώνας.
Διαβάστε αυτά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο YGEIA MOU που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ την Κυριακή 28 Μαΐου.
YGEIA MOU, συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.
4. To εμπνευσμένο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου «Το χάρισμα της Βέρθας»
Εκεί όπου η αλήθεια συγχέεται με το όνειρο, εκεί ακριβώς στην περιοχή όπου δεν βλέπουν μόνο τα μάτια αλλά και η ψυχή, ίσως να κατοικούν φαντάσματα. Ψυχές που έμειναν μετέωρες ανάμεσα στη ζωή και το επέκεινα. Περιμένοντας ανυπόμονα κάποιον για να επικοινωνήσουν με τους ζωντανούς.
Το μυθιστόρημα «Το χάρισμα της Βέρθας» είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία της Φωτεινής Τσαλίκογλου και ταυτόχρονα αποτελεί μια σπάνια περίπτωση γενικώς για τη σύγχρονη λογοτεχνία, καθώς κατατάσσεται στο είδους του μεταφυσικού/υπερβατικού. Η Τσαλίκογλου, ως καθηγήτρια ψυχολογίας, αξιοποιεί τη βαθιά γνώση της γύρω από τις πιο απόμακρες γωνιές της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, έτσι ώστε να αφηγηθεί μια συγκλονιστική περιπέτεια -η οποία όμως εκτυλίσσεται μέσα στο μυαλό της κεντρικής ηρωίδας του βιβλίου, τη Βέρθα. Ακόμη και με την επιλογή του ονόματος γι' αυτό το κορίτσι που διαθέτει την ικανότητα να επικοινωνεί με φαντάσματα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν (όπως ο αδελφός της), η Φωτεινή Τσαλίκογλου παραπέμπει στους ιδρυτές της ψυχανάλυσης.
Η Βέρθα Πάππενχαιμ ήταν μία από τις πρώτες περιπτώσεις ψυχοπαθολογίας που ανέλαβε να θεραπεύσει και να μελετήσει ο Σίγκμουντ Φρόυντ. Ωστόσο, «Το χάρισμα της Βέρθας» δεν είναι ένα βιβλίο ψυχολογίας, αλλά ψυχαγωγίας -και μάλιστα υψηλού επιπέδου. «Κακά τα ψέματα» μονολογεί η Βέρθα στο βιβλίο της Φωτεινής Τσαλίκογλου, «στην αγάπη δεν οφείλει κανένας τίποτα. Κι όταν στη μέση υπάρχει ένας θάνατος, τότε είναι που τίποτα δεν οφείλεις σε κανέναν. Η μαμά κρατάει στα χέρια της ένα θάνατο. Δε χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Ο θάνατος καταργεί τις οφειλές. Την ζηλεύω. Ίσως να ήθελα κι εγώ ένα δικό μου θάνατο. Να με ξελογιάζει, να ξεχύνομαι στην αγκαλιά του, να ενδίδω στη σαγήνη του, να ξεχνάω τις επιταγές της μητρικής αγάπης... και να μένω μέρες ατελείωτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, κι όταν σηκώνομαι, να κάνω ό,τι τραβάει η ψυχή μου, πράγματα που στα μάτια των άλλων φαντάζουν τρελά κι ακατανόητα. Αλλά εγώ κανένα δικό μου θάνατο δεν είχα. Ένας σχεδόν άγνωστος αδερφός είχε φύγει από τη ζωή, κι αυτό ήταν όλο. Ο θάνατος αυτός δε με αφορούσε. Πλήρωνα όμως τις συνέπειές του. Μόνη μου μεγάλωνα στο βουβό σπίτι». Αμέσως μετά, η Βέρθα ξεκινά το ταξίδι της στον κόσμο των σκιών και των φαντασμάτων, μέσα στο δικό της μυαλό -αλλά και στο μυαλό του αναγνώστη.
5. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:
Ελπίδα Σταθάτου
Μια Ελληνίδα ακτιβίστρια στις Κάννες
Η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτις συμμετέχει στο μεγάλο φεστιβάλ όχι απλά περπατώντας στο κόκκινο χαλί αλλά βοηθώντας γυναίκες δημιουργούς να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στην 7η Τέχνη
Chateau Miraval
Στο καταφύγιο του Μπραντ Πιτ στην Προβηγκία
Τα περιζήτητα κρασιά, το ιστορικό στούντιο ηχογραφήσεων, η διαμάχη με τη Τζολί: το «Gala» μπήκε στον ιδιωτικό παράδεισο του σταρ
Themis Z
Πριβέ δείπνο με 30 VIP & ένα «Gossip girl»
Με αφορμή τα εγκαίνια πρώτου της flagship shop στην Αθήνα, η διεθνής σχεδιάστρια μύησε φίλους της από διάφορα μέρη του κόσμου στην ελληνική φιλοξενία
Γιάννης Καρακάσης
Ο master του ελληνικού αμπελώνα
Ο Ελληνας master of wine δεν ευαγγελίζεται ότι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, μπορεί όμως να σε κάνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που απολαμβάνεις το κρασί. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή
Αλκηστις Νικολαΐδη
Ο ρόλος ζωής στο sold out «Κωσταλέξι»
Συνάντηση με την πρωταγωνίστρια της παράστασης που αναβιώνει την ιστορία της Ελένης Καρυώτη, του πιο διάσημου θύματος εγκλεισμού στη σύγχρονη Ελλάδα
Ακόμα:
Τίνα Τάρνερ
Rest In Power
Showtime
Γυμνοί στις Κάννες
Μόδα & Ομορφιά
Statement αξεσουάρ & «έξυπνα» εργαλεία ομορφιάς
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Μην το χάσετε!
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
1. Την εφημερίδα.
2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:
Ελπίδα Σταθάτου
Μια Ελληνίδα ακτιβίστρια στις Κάννες
Η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτις συμμετέχει στο μεγάλο φεστιβάλ όχι απλά περπατώντας στο κόκκινο χαλί αλλά βοηθώντας γυναίκες δημιουργούς να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στην 7η Τέχνη
Chateau Miraval
Στο καταφύγιο του Μπραντ Πιτ στην Προβηγκία
Τα περιζήτητα κρασιά, το ιστορικό στούντιο ηχογραφήσεων, η διαμάχη με τη Τζολί: το «Gala» μπήκε στον ιδιωτικό παράδεισο του σταρ
Themis Z
Πριβέ δείπνο με 30 VIP & ένα «Gossip girl»
Με αφορμή τα εγκαίνια πρώτου της flagship shop στην Αθήνα, η διεθνής σχεδιάστρια μύησε φίλους της από διάφορα μέρη του κόσμου στην ελληνική φιλοξενία
Γιάννης Καρακάσης
Ο master του ελληνικού αμπελώνα
Ο Ελληνας master of wine δεν ευαγγελίζεται ότι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, μπορεί όμως να σε κάνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που απολαμβάνεις το κρασί. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή
Αλκηστις Νικολαΐδη
Ο ρόλος ζωής στο sold out «Κωσταλέξι»
Συνάντηση με την πρωταγωνίστρια της παράστασης που αναβιώνει την ιστορία της Ελένης Καρυώτη, του πιο διάσημου θύματος εγκλεισμού στη σύγχρονη Ελλάδα
Ακόμα:
Τίνα Τάρνερ
Rest In Power
Showtime
Γυμνοί στις Κάννες
Μόδα & Ομορφιά
Statement αξεσουάρ & «έξυπνα» εργαλεία ομορφιάς
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Μην το χάσετε!
3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Κουνέλι με άγριες αγκινάρες, αρακά & σαφράν, Χοιρινό με πατάτες & άγουρα κορόμηλα, Κατσικάκι με κολοκύθια, μάραθο & πράσινες ελιές, Κόκορας με σάλτσα πιπεριάς, βασιλικό, φασολάκια & ξηρό ανθότυρο, Μοσχάρι με μελιτζάνες, κοκκάρια & καρδάμωμο
Η θάλασσα στο πιάτο μας
Ψάρια και θαλασσινά μελώνουν άψογα στο ίδιο σκεύος μαζί με λαχανικά του Ιουνίου και ολόφρεσκα μυρωδικά, σε συνταγές του Σωτήρη Ευαγγέλου.
Χταπόδι με κριθαράκι γιουβέτσι, Φαγκρί με μπάμιες, Μπακαλιάρος με πατάτες, Ξιφίας με φασολάκια, Ροφός με κολοκυθάκια
Ζυμαρικά & ρύζι με χρώμα
Η Εύα Μονοχάρη φέρνει στο τραπέζι μας πιάτα χορταστικά, πεντανόστιμα και θρεπτικά, μαγειρεμένα στην κατσαρόλα μαζί με τα καλούδια του καλοκαιρινού μπαξέ.
Κριθαρότο με ελιές, φέτα & ούζο, Μπιριάνι με καλοκαιρινά λαχανικά, Κους κους με φασολάκια, αρακά & πιπεριές, Κολοκυθόρυζο λεμονάτο, Μακαρονάδα με σάλτσα καπονάτα, Κρητική σοφεγάδα με ρύζι
Όλα με κιμά
Μαγειρεύουμε με κιμά όλων των ειδών, κρεατένιο ή θαλασσινό! Ο Γρηγόρης Χέλμης μας δίνει τις πιο νόστιμες συνταγές του…
Τουρλού με κιμά, Γιουβέτσι με κιμά από γαρίδες, Σπεντζοφάι με μοσχαρίσια κεφτεδάκια, Χοιρινά κεφτεδάκια πρασοσέλινο
Όσπρια παντρεμένα
Από γίγαντες και ρεβίθια μέχρι φακές και μαυρομάτικα, ο Γιώργος Δημητρακόπουλος τα σιγοβράζει στην κατσαρόλα μαζί με φρέσκα λαχανικά και αλλαντικά, δίνοντας πιάτα μοναδικής νοστιμιάς.
Κοκκινιστό τουρλού με ρεβίθια, Μαυρομάτικα γιαχνί με ντομάτα & σπανάκι, Κάρι καλοκαιρινών λαχανικών με φακές & ρεβίθια, Γιουβετσάκι με φακές & μελιτζάνες, Οσπριάδα με λαχανικά, Γίγαντες με τσορίθο στην κατσαρόλα
Crème de la crème
Ο Στέλιος Παρλιάρος σκαρώνει σε μια κατσαρόλα από ρυζόγαλο και πλούσιες κρέμες μέχρι σιμιγδαλένιο χαλβά, για να υποδεχτούμε γλυκά τον Ιούνιο.
Ακόμα
Τα 6 κρασιά του μήνα συν 2 οίνοι & η ιστορία τους, από τον Ανδρέα. Ν. Ανδρουλιδάκη
Η μπίρα αγαπάει το φαγητό
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια αρκούσε να είναι παγωμένη, αλλά σήμερα έχουμε την ευχέρεια να επιλέγουμε εκείνη που ταιριάζει με το φαγητό μας, ακόμη και να συνοδεύουμε με διαφορετικές μπίρες τα μενού σε εστιατόρια fine dining, από τον Βασίλη Δημαρά
3. Το “Ygeia mou”, το έγκυρο ιατρικό περιοδικό, για να ζούμε καλύτερα!
Το νέο και ανανεωμένο τεύχος του ιατρικού περιοδικού ygeiamou κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Μαϊου με το ΘΕΜΑ και προσεγγίζει με δημοσιογραφική εγκυρότητα και επιστημονικό κύρος το πολυτιμότερο ανθρώπινο αγαθό.
Στο νέο τεύχος του περιοδικού ygeia mou -το ιατρικό εγχειρίδιο με πλούσια θεματολογία για την Υγεία, την Ευεξία, τη Διατροφή, την Άσκηση, την Ψυχολογία και το Παιδί, για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη- μαθαίνουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς ψυχικά και σωματικά:
Ρυθμίζουμε τον πιο πολύτιμο αδένα στον λαιμό μας, τον θυρεοειδή, κι εξασφαλίζουμε τον έλεγχο της λειτουργίας του.
Σκιαγραφούμε το προφίλ του εθελοντή αιμοδότη και μαθαίνουμε γιατί είναι σημαντικό να υπάρχει πάντοτε απόθεμα στη δεξαμενή αίματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.
Παρουσιάζουμε 5 νέους ανθρώπους , γεμάτους όρεξη για ζωή, που θέλουν να σπάσουν τα εμπόδια και τα στερεότυπα της αναπηρίας.
Εστιάζουμε στην πολλαπλή σκλήρυνση, σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη νευρολογική πάθηση, με τυπικές και άτυπες μορφές, αλλά και στη θεραπευτική της προσέγγιση.
Μαθαίνουμε για το νερό, το «υγρό στοιχείο» του οργανισμού μας, και την αξία της ενυδάτωσης για το σώμα και το μυαλό μας.
Ρίχνουμε φως στην Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νόσο του Εντέρου και στην εμφάνισή της στους ευάλωτους ανήλικους ασθενείς.
Κάνουμε για πρώτη φορά διακοπές με το μωρό, χωρίς άγχος, προβλήματα και…πολλά απρόοπτα.
Παίρνουμε τα μέτρα μας για να κρατήσουμε μακριά όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (και) αυτό το καλοκαίρι.
Ξεκινάμε το πρόγραμμα Slim Project με στόχο να χάσουμε τα (λίγα) κιλά που μας άφησε ο χειμώνας.
Διαβάστε αυτά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο YGEIA MOU που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ την Κυριακή 28 Μαΐου.
YGEIA MOU, συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.
4. To εμπνευσμένο μυθιστόρημα της Φωτεινής Τσαλίκογλου «Το χάρισμα της Βέρθας»
Εκεί όπου η αλήθεια συγχέεται με το όνειρο, εκεί ακριβώς στην περιοχή όπου δεν βλέπουν μόνο τα μάτια αλλά και η ψυχή, ίσως να κατοικούν φαντάσματα. Ψυχές που έμειναν μετέωρες ανάμεσα στη ζωή και το επέκεινα. Περιμένοντας ανυπόμονα κάποιον για να επικοινωνήσουν με τους ζωντανούς.
Το μυθιστόρημα «Το χάρισμα της Βέρθας» είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία της Φωτεινής Τσαλίκογλου και ταυτόχρονα αποτελεί μια σπάνια περίπτωση γενικώς για τη σύγχρονη λογοτεχνία, καθώς κατατάσσεται στο είδους του μεταφυσικού/υπερβατικού. Η Τσαλίκογλου, ως καθηγήτρια ψυχολογίας, αξιοποιεί τη βαθιά γνώση της γύρω από τις πιο απόμακρες γωνιές της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, έτσι ώστε να αφηγηθεί μια συγκλονιστική περιπέτεια -η οποία όμως εκτυλίσσεται μέσα στο μυαλό της κεντρικής ηρωίδας του βιβλίου, τη Βέρθα. Ακόμη και με την επιλογή του ονόματος γι' αυτό το κορίτσι που διαθέτει την ικανότητα να επικοινωνεί με φαντάσματα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν (όπως ο αδελφός της), η Φωτεινή Τσαλίκογλου παραπέμπει στους ιδρυτές της ψυχανάλυσης.
Η Βέρθα Πάππενχαιμ ήταν μία από τις πρώτες περιπτώσεις ψυχοπαθολογίας που ανέλαβε να θεραπεύσει και να μελετήσει ο Σίγκμουντ Φρόυντ. Ωστόσο, «Το χάρισμα της Βέρθας» δεν είναι ένα βιβλίο ψυχολογίας, αλλά ψυχαγωγίας -και μάλιστα υψηλού επιπέδου. «Κακά τα ψέματα» μονολογεί η Βέρθα στο βιβλίο της Φωτεινής Τσαλίκογλου, «στην αγάπη δεν οφείλει κανένας τίποτα. Κι όταν στη μέση υπάρχει ένας θάνατος, τότε είναι που τίποτα δεν οφείλεις σε κανέναν. Η μαμά κρατάει στα χέρια της ένα θάνατο. Δε χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Ο θάνατος καταργεί τις οφειλές. Την ζηλεύω. Ίσως να ήθελα κι εγώ ένα δικό μου θάνατο. Να με ξελογιάζει, να ξεχύνομαι στην αγκαλιά του, να ενδίδω στη σαγήνη του, να ξεχνάω τις επιταγές της μητρικής αγάπης... και να μένω μέρες ατελείωτες ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, κι όταν σηκώνομαι, να κάνω ό,τι τραβάει η ψυχή μου, πράγματα που στα μάτια των άλλων φαντάζουν τρελά κι ακατανόητα. Αλλά εγώ κανένα δικό μου θάνατο δεν είχα. Ένας σχεδόν άγνωστος αδερφός είχε φύγει από τη ζωή, κι αυτό ήταν όλο. Ο θάνατος αυτός δε με αφορούσε. Πλήρωνα όμως τις συνέπειές του. Μόνη μου μεγάλωνα στο βουβό σπίτι». Αμέσως μετά, η Βέρθα ξεκινά το ταξίδι της στον κόσμο των σκιών και των φαντασμάτων, μέσα στο δικό της μυαλό -αλλά και στο μυαλό του αναγνώστη.
5. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:
Ελπίδα Σταθάτου
Μια Ελληνίδα ακτιβίστρια στις Κάννες
Η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτις συμμετέχει στο μεγάλο φεστιβάλ όχι απλά περπατώντας στο κόκκινο χαλί αλλά βοηθώντας γυναίκες δημιουργούς να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στην 7η Τέχνη
Chateau Miraval
Στο καταφύγιο του Μπραντ Πιτ στην Προβηγκία
Τα περιζήτητα κρασιά, το ιστορικό στούντιο ηχογραφήσεων, η διαμάχη με τη Τζολί: το «Gala» μπήκε στον ιδιωτικό παράδεισο του σταρ
Themis Z
Πριβέ δείπνο με 30 VIP & ένα «Gossip girl»
Με αφορμή τα εγκαίνια πρώτου της flagship shop στην Αθήνα, η διεθνής σχεδιάστρια μύησε φίλους της από διάφορα μέρη του κόσμου στην ελληνική φιλοξενία
Γιάννης Καρακάσης
Ο master του ελληνικού αμπελώνα
Ο Ελληνας master of wine δεν ευαγγελίζεται ότι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, μπορεί όμως να σε κάνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που απολαμβάνεις το κρασί. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή
Αλκηστις Νικολαΐδη
Ο ρόλος ζωής στο sold out «Κωσταλέξι»
Συνάντηση με την πρωταγωνίστρια της παράστασης που αναβιώνει την ιστορία της Ελένης Καρυώτη, του πιο διάσημου θύματος εγκλεισμού στη σύγχρονη Ελλάδα
Ακόμα:
Τίνα Τάρνερ
Rest In Power
Showtime
Γυμνοί στις Κάννες
Μόδα & Ομορφιά
Statement αξεσουάρ & «έξυπνα» εργαλεία ομορφιάς
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Μην το χάσετε!
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
1. Την εφημερίδα.
2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ:
Ελπίδα Σταθάτου
Μια Ελληνίδα ακτιβίστρια στις Κάννες
Η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτις συμμετέχει στο μεγάλο φεστιβάλ όχι απλά περπατώντας στο κόκκινο χαλί αλλά βοηθώντας γυναίκες δημιουργούς να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στην 7η Τέχνη
Chateau Miraval
Στο καταφύγιο του Μπραντ Πιτ στην Προβηγκία
Τα περιζήτητα κρασιά, το ιστορικό στούντιο ηχογραφήσεων, η διαμάχη με τη Τζολί: το «Gala» μπήκε στον ιδιωτικό παράδεισο του σταρ
Themis Z
Πριβέ δείπνο με 30 VIP & ένα «Gossip girl»
Με αφορμή τα εγκαίνια πρώτου της flagship shop στην Αθήνα, η διεθνής σχεδιάστρια μύησε φίλους της από διάφορα μέρη του κόσμου στην ελληνική φιλοξενία
Γιάννης Καρακάσης
Ο master του ελληνικού αμπελώνα
Ο Ελληνας master of wine δεν ευαγγελίζεται ότι μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή, μπορεί όμως να σε κάνει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που απολαμβάνεις το κρασί. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή
Αλκηστις Νικολαΐδη
Ο ρόλος ζωής στο sold out «Κωσταλέξι»
Συνάντηση με την πρωταγωνίστρια της παράστασης που αναβιώνει την ιστορία της Ελένης Καρυώτη, του πιο διάσημου θύματος εγκλεισμού στη σύγχρονη Ελλάδα
Ακόμα:
Τίνα Τάρνερ
Rest In Power
Showtime
Γυμνοί στις Κάννες
Μόδα & Ομορφιά
Statement αξεσουάρ & «έξυπνα» εργαλεία ομορφιάς
To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.
Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
Μην το χάσετε!
3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα