Την απόφασή του να παραιτηθεί της Έφεσης και να θέσει έτσι τέλος στη δίκη του Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, ανακοίνωσε πριν από λίγο οΜπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο καταδικασθείς σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς αλλά και σε πολυετή κάθειρξη πρωτοδίκως για σειρά άλλων αδικημάτων, σε ανακοίνωσή του, την οποία ο υπογράφει ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, αναφέρει πως αποφάσισε για «εξαιρετικά σοβαρούς λόγους» να παραιτηθεί στο εξής από κάθε ένδικο μέσο.
Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφέρει τα εξής: «Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεωνότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».
Η ανακοίνωση για παραίτηση από την έφεση εκ’ μέρους του Αναγνωστόπουλου έρχεται τη στιγμή που η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας βρίσκονταν σε εξέλιξη και στο ακροατήριο είχε καταθέσει ήδη σημαντικοί μάρτυρες της υπόθεσης. Ο καταδικασθείς, πρωτοδίκως, 34χρονος πιλότος και ενώπιον του Εφετείου είχε προβάλλει τον ισχυρισμό ότι τέλεσε το έγκλημά του εν βρασμώ ψυχικής ορμής.
Δείτε βίντεο: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βάζει τέλος στη δίκη του στο Εφετείο - Σταματάει και τις Πανελλαδικές
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και βιώσιμης οικονομίας, η Bright Group βοηθά επιχειρήσεις και φορείς να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα