Έπρεπε να βρει τρόπο για να γράψει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις... χωρίς να διαβάσει, και αποφάσισε να πάει με ακουστικό στο αυτί. Αλλά τον τσάκωσαν!
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, όπου ο «πονηρός» μαθητής πίστεψε ότι μπορούσε να ξεγελάσει τους επιτηρητές. Για κακή του τύχη όμως, το ακουστικό έπαθε βλάβη και το βουητό που ακούστηκε, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τον πρόδωσε.
Σύμφωνα με τον Alpha, μόλις εκδηλώθηκε το πρόβλημα, ο μαθητής ζήτησε άδεια για να πάει στην τουαλέτα, όπου τον συνόδευσε επιτηρητής. Ήθελε ουσιαστικά να διορθώσει τη βλάβη, όταν ωστόσο επέστρεψε παρουσιάστηκε νέο βουητό. Εκεί τον κατάλαβαν και τον τσάκωσαν.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι γιος καθηγητή ιατρικής του ΑΠΘ. Άγνωστο παραμένει αν τον έκοψαν ή «γλίτωσε» το γραπτό του.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση