Ναύπλιο: Ένοχος ο σάτυρος ιερέας για τα χυδαία βίντεο που έστελνε στον 12χρονο
16.06.202319:46
Καταδικάστηκε σε 40 μήνες χωρίς αναστολή - Η υπεράσπιση του ιερέα άσκησε έφεση
Το πλημμελειοδικείο Ναυπλίου το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου, έκρινε ένοχο τον 40χρονο ιερέα από την Ερμιονίδα ο οποίος έστειλε το άσεμνο υλικό σε 12χρονο.
Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν πως είναι ένοχος χωρίς ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου και καταδικάστηκε σε 40 μήνες χωρίς αναστολή. Η υπεράσπιση του ιερέα άσκησε έφεση.
Ο ίδιος δεν παρευρέθηκε στη δίκη καθώς δήλωσε ασθένεια και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του, ενώ παρόντες ήταν οι γονείς του ανήλικου και στενοί συγγενείς του ιερέα, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα και της μητέρας του ανήλικου:
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.