Τρεις ηλικιωμένοι πνίγηκαν σε Χίο, Ιεράπετρα και Κατερίνη

Τρεις ηλικιωμένοι πνίγηκαν σε Χίο, Ιεράπετρα και Κατερίνη

Πρόκειται για 78χρονο ημεδαπό, 83χρονο αλλοδαπό και 77χρονη αλλοδαπή - Προανάκριση διενεργούν τα κατά τόπους Λιμεναρχεία

limeniko-pnigmos
Τρεις ηλικιωμένοι πνίγηκαν χθες το μεσημέρι σε Χίο, Ιεράπετρα και Κατερίνη. Ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή “ΜΕΤΟΧΙ” Σιδηρούντας ν. Χίου. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του αγροτικού Ιατρείου Βολισσού, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμυλων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, χθες το μεσημέρι, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΠΕΛΕΓΡΙΝΑ” Όρμου νήσου Χρυσής, Ιεράπετρας Κρήτης, 83χρονος αλλοδαπός. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, χθες από την θαλάσσια περιοχή “ΚΟΡΙΝΟΣ” Πιερίας, 77χρονη αλλοδαπή, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.



Ειδήσεις σήμερα

Κως: Στραγγαλισμό της 27χρονης Αναστάζια «δείχνουν» τα πρώτα ευρήματα από τη σορό

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα - Επιβάτης ισχυριζόταν ότι σκότωσε τη γυναίκα του

Νίκολα Γιόκιτς: Η μπασκετική ιδιοφυΐα με τα... παραπάνω κιλά που έγινε ο νέος βασιλιάς του NBA

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης