Για το Ανόβερο πέταξε σήμερα ο 20χρονος Βολιώτης επιζών της τραγωδίας των Τεμπών, Γεράσιμος Γεωργιάδης.
Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας μεταφέρθηκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας η οποία συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη.
Μετά από πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, Γεράσιμος έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά.
Παράλληλα, με προγραμματισμένη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, στο Ανόβερο μεταβαίνουν επίσης, οι γονείς του 20χρονου ενώ στην πτήση του 20χρονου Γεράσιμου επιβαίνει και, ο αδελφός του βαριά πολυτραυματία.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.