Βρήκαν χασισοφυτεία με 359 δενδρύλλια στα Χανιά

Βρήκαν χασισοφυτεία με 359 δενδρύλλια στα Χανιά

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν εργαλεία από τον χώρο της φυτείας, τα οποία εξετάζουν για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ώστε να φτάσουν στον εντοπισμό των δραστών

dendrilia12
"Ορφανή" ήταν μια πολύ μεγάλη χασισοφυτεία που εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών του τοπικού τμήματος σε μια αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, αλλά βρέθηκαν πλήθος πειστήρια τα οποία αναμένεται να αποκαλύψουν την ταυτότητα των καλλιεργητών.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς τους οδήγησαν το πρωί της Πέμπτης μαζί με συναδέλφους τους Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου καλλιεργούνταν συνολικά 359 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης. Η φυτεία τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση, αλλά φαίνεται ότι οι καλλιεργητές αντιλήφθηκαν τις κινήσεις των αστυνομικών και δεν εμφανίστηκαν.

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στον χώρο της φυτείας οι ειδικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξαν διάφορα εργαλεία και είδη, τα οποία εξετάζουν για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ώστε να φτάσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραδομένη στο χάος η Γαλλία: Τέταρτη νύχτα ταραχών με 470 προσαγωγές, λεηλασίες και πυρπολήσεις

Ο «πόλεμος της ομπρέλας» - Μάχη στα νησιά στους διαγωνισμούς για τις παραλίες - «φιλέτα»

Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο με 37άρια - Πού θα επιμείνει η αστάθεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης