Aυτή την Κυριακή το μπεστ σέλερ βιβλίο της Susan Wiggs «Το απάνεμο λιμάνι»

Aυτή την Κυριακή το μπεστ σέλερ βιβλίο της Susan Wiggs «Το απάνεμο λιμάνι»

Ένας αναπάντεχος, φλογερός έρωτας ανατρέπει τα σχέδια δύο ανθρώπων που συναντήθηκαν ακριβώς όταν έψαχναν την ηρεμία μετά από προηγούμενες περιπέτειες της ζωής τους. Ονειρεύτηκαν ένα ήσυχο καλοκαίρι, η μοίρα όμως τους έδωσε έναν ατελείωτο συναισθηματικό καύσωνα

bookxrwma
Ανάμεσα στα μπεστ σέλερ που φέρουν την υπογραφή της Susan Wiggs, «Το απάνεμο λιμάνι» κατέχει ξεχωριστή θέση, καθώς συνδυάζει με ιδανικό τρόπο τη φαντασία με την ευαισθησία, παράγοντας εν τέλει ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα. Συνεχίζοντας τη σειρά βιβλίων «Τα χρονικά της λίμνης», με «Το απάνεμο λιμάνι» η Wiggs εμβαθύνει ακόμη περισσότερο από ό,τι πριν στα αιώνια μυστήρια του έρωτα και της έλξης, μεταξύ ανθρώπων που ξαφνικά βλέπουν τη ζωή τους να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, σαν να ορίζεται από μια βούληση διαφορετική, ξένη προς τη δική τους.

Aυτή την Κυριακή το μπεστ σέλερ βιβλίο της Susan Wiggs «Το απάνεμο λιμάνι»


book-in_2
Κλείσιμο

Η ηρωίδα του μυθιστορήματος είναι ένας χαρακτήρας απολύτως ρεαλιστικός και αληθοφανής: Για την ακρίβεια, η Νίνα Ρομάνο θα μπορούσε να είναι η γοητευτική σαραντάρα (έτσι κι αλλιώς, τίποτα στο παρουσιαστικό της δεν προδίδει την ηλικία της), μια γυναίκα που έχει στα χέρια της μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει με πάθος. Αφ' ότου η κόρη της ενηλικιώθηκε και αυτονομήθηκε, η Νίνα μπορούσε να επικεντρώσει πλέον στον εαυτό της, στις δικές της επιθυμίες και τις δικές της ανάγκες. Στην πράξη, όμως, ήθελε απλώς να απολαύσει, μετά από πολύ καιρό, την ανεξαρτησία της, χωρίς να επιζητά, ενδεχομένως, έναν καινούργιο έρωτα.

Ωστόσο, ακριβώς όταν δεν το περίμενε, η Νίνα Ρομάνο συνειδητοποίησε πως είναι τρελά ερωτευμένη με έναν άντρα που θα μπορούσε να είναι «αδελφή ψυχή» της, υπό την έννοια ότι έκανε κι εκείνος μια καινούργια αρχή. Αφήνοντας πίσω την παλιά του ζωή, σαν αδίστακτου καριερίστα και εμμονικά αφοσιωμένου στο κυνήγι της επαγγελματικής επιτυχίας, ο Γκρεγκ Μπέλαμι συναντά την Νίνα Ρομάνο σαν διαζευγμένος πατέρας και ιδιοκτήτης ενός υπέροχου μικρού ξενοδοχείου. Έτσι, το σμίξιμο ανάμεσα στους δύο ήρωες του βιβλίου «Το απάνεμο λιμάνι» ήταν σχεδόν αναπόφευκτο, σαν σωματίδια παραδομένα στο φυσικό μαγνητισμό, σε έναν πανίσχυρο ηλεκτρισμό -ο οποίος μπορεί να ενώνει αλλά και να απομακρύνει εξίσου.

Η Susan Wiggs είναι μια «υπερδύναμη» στο χώρο της σύγχρονης μυθιστοριογραφίας, καθώς έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο Top-10 του διάσημου καταλόγου με τα μπεστ-σέλερ βιβλία των New York Times. Το έργο της έχει μεταφραστεί σε τουλάχιστον 20 γλώσσες και σε 30 χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης