Δολοφονία Καμπανού: Επιτέθηκαν λεκτικά και αποδοκίμασαν μητέρα καταδικασθέντος – Δείτε βίντεο
«Δολοφόνοι», «ισόβια» άρχισαν να φωνάζουν προς τους κατηγορούμενους συγγενείς και φίλοι της οικογένειας – Παρέμβαση και από τον συνήγορο της οικογένειας του Άλκη
Τεταμένο παραμένει το κλίμα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά την ένταση που δημιουργήθηκε το πρωί στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με την ανακοίνωση της απόφασης για την ενοχή των «12» κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.
Συγγενείς, φίλοι της οικογένειας και της ομάδας του Άρη που βρίσκονταν στην αίθουσα, ξεκίνησαν να φωνάζουν προς τους κατηγορούμενους «δολοφόνοι», «ισόβια», ενώ ακούστηκαν και διάφορες ύβρεις προς τις οικογένειές τους από μεμονωμένα άτομα που ήταν στο ακροατήριο. Η ένταση έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας που απομάκρυνε από την αίθουσα όσους διατάραξαν τη διαδικασία.
Προπηλάκισαν και αποδοκίμασαν τη μητέρα καταδικασθέντα
Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι και ενώ το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση, περίπου 20 συγκεντρωμένοι, κάποιοι εξ αυτών οπαδοί του Άρη, που παραμένουν στην είσοδο των δικαστηρίων, προπηλάκισαν και εξύβρισαν τη μητέρα ενός εκ των δώδεκα καταδικασθέντωνπου εκείνη την ώρα βγήκε από την κεντρική είσοδο.
Μάλιστα, ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, επενέβη και ζήτησε από τα άτομα να ηρεμήσουν και να μην επιτίθενται λεκτικά στους γονείς των κατηγορουμένων.
Αργότερα τα άτομα «γιούχαραν» και αποδοκίμασαν ξανά την μητέρα του κατηγορούμενου και μάλιστα χειροκρότησαν ειρωνικά εκτοξεύοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της ίδιας και του παιδιού της.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι τόσο εντός όσο και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ στην κεντρική είσοδο και έξω από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου έχουν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!