Χαλκιδική: Ο 70χρονος που τραυμάτισε τους τρεις ανήλικους πυροβόλησε στον αέρα μόλις είδε αστυνομικούς

Χαλκιδική: Ο 70χρονος που τραυμάτισε τους τρεις ανήλικους πυροβόλησε στον αέρα μόλις είδε αστυνομικούς

Ο 70χρονος έβγαλε την καραμπίνα το βράδυ της Πέμπτης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των ανηλίκων – Επεισοδιακή και η σύλληψή του

astynomia1
Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 70χρονου που, το βράδυ της Πέμπτης, πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα και τραυμάτισε τρεις ανηλίκους, στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:20, όταν ο ηλικιωμένος που βρισκόταν στην αυλή της οικίας του, πυροβόλησε με την καραμπίνα, μετά από φραστικό επεισόδιο, τρεις ανήλικους 17 και 15 ετών, που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου και πλησίασαν τον 70χρονο για να του περάσουν χειροπέδες, εκείνος πυροβόλησε στον αέρα χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, και 14 φυσίγγια.

Οι τραυματίες ανήλικοι μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, δύο στο ΑΧΕΠΑ και ένας στο Παπαγεωργίου. Οι δύο νεαροί έφεραν μόνο εκδορές και έλαβαν εξιτήριο, ενώ ο τρίτος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στην παιδοχειρουργική κλινική του Παπαγεωργίου.

Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες, ο 70χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ενώ την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Απόλυτη εγρήγορση, θα πάρουμε νέα αεροσκάφη και ελικόπτερα» - Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο

Καιρός: Γιατί ο πλανήτης «βράζει» με θερμοκρασίες ρεκόρ - Πλησιάζει ο καύσωνας και την Ελλάδα

National Geographic: Το ταξίδι στον κόσμο τελειώνει μετά από 135 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης