Στη σύλληψη ενός 32χρονου ο οποίος παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, προχώρησε η Αστυνομία στη Σάμο.
Ο 32χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου φέρεται ως ο υπαίτιος για την φωτιά στην περιοχή Αγία Αικατερίνη στο φουρνιώτικο ρέμα στο Καρλόβασι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε ότι ανέλαβε να καθαρίσει αγροτεμάχιο στη συγκεκριμένη περιοχή με τρακτέρ, ωστόσο αυτό χτύπησε σε πέτρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σπινθήρας ο οποίος προκάλεσε τη φωτιά που πρόλαβε να κάψει τρία στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.