Aυτή την Κυριακή το εκπληκτικό μπεστ σέλερ βιβλίο της Susan Wiggs «Το στοίχημα της αγάπης»

Ένας επαγγελματίας αθλητής, κανονικά, δεν μπορεί να παρασύρεται από ευαισθησίες. Όμως, η διαπίστωση ότι τα φαινόμενα ενίοτε απατούν, έρχεται μαζί με μια άλλη: Ότι ο έρωτας και το πάθος αδιαφορούν παγερά για τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν ήδη εκατομμύρια αναγνώστες των βιβλίων της, η Susan Wiggs υφαίνει τη μυθοπλασία της με έναν ιστό τόσο ρεαλιστικό, ώστε η ιστορία που διηγείται κάθε φορά μοιάζει πολύ περισσότερο με περιγραφή αληθινών γεγονότων, παρά με ένα προϊόν δημιουργικής φαντασίας. Ένα από τα χαρακτηριστικά δείγματα αυτής της μοναδικής ικανότητας που διαθέτει εν αφθονία η Wiggs ως συγγραφέας, είναι το βιβλίο «Το στοίχημα της αγάπης».



Με αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία, η Susan Wiggs τοποθετεί στο κέντρο του μυθιστορήματός της ένα αταίριαστο ζευγάρι, έναν άντρα και μία γυναίκα, οι οποίοι ξεκινούν μια επαγγελματική συνεργασία. Φαίνονται, δε, τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, με τόσο ασύμβατες προτεραιότητες, ώστε οποιαδήποτε υπόνοια έρωτα φαντάζει εντελώς απίθανη.

Εκείνος, ο Μπο Κράτσερ είναι ένας φέρελπις επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ, ενός αθλήματος ιδιαίτερα δημοφιλούς στις ΗΠΑ. Εκείνη, η Κίμπερλι Βαν Ντορν, προσλαμβάνεται για να επιμεληθεί τη δημόσια εικόνα του Κράτσερ, τις δημόσιες σχέσεις, την προβολή του στα ΜΜΕ κ.λπ. Αρχικά η Κίμπερλι θεωρεί ότι ο Μπο είναι ένας ρηχός, στοχοπροσηλωμένος και μονοδιάστατος άντρας, ο οποίος ζει μόνο για να γίνει σταρ του μπέιζμπολ. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο Κράτσερ έχει ένα μικρό γιο, από μια διαλυμένη σχέση, ένα παιδί το οποίο ο ίδιος λατρεύει, η άποψη της Κίμπερλι αλλάζει άρδην. Γνωρίζοντας την άλλη, τη συναισθηματική πλευρά του Μπο Κράτσερ, αρχίζει να βλέπει όλο και πιο καθαρά ποιος πραγματικά είναι. Συνειδητοποιώντας ότι έναν τέτοιο άνδρα περίμενε σε όλη τη ζωή της -έστω και εάν αυτός ο έρωτας θα αποδειχθεί, όχι η κατάληξη, αλλά η αφετηρία μιας μεγάλης και απρόβλεπτης περιπέτειας.
Η Susan Wiggs είναι μια «υπερδύναμη» στο χώρο της σύγχρονης μυθιστοριογραφίας, καθώς έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο Top-10 του διάσημου καταλόγου με τα μπεστ-σέλερ βιβλία των New York Times. Το έργο της έχει μεταφραστεί σε τουλάχιστον 20 γλώσσες και σε 30 χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr