Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκε άτομο από μπαλκόνι με γερανοφόρο όχημα - Βίντεο

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη: Απεγκλωβίστηκε άτομο από μπαλκόνι με γερανοφόρο όχημα - Βίντεο

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο  - Η πυροσβεστική χρειάστηκε να απομακρύνει ενοίκους της πολυκατοικίας και ένα σκυλάκι

fwtia-thessaloniki-mak
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 6ου ορόφου, επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 197 στις 11:40 και την Πυροσβεστική ειδοποίησαν γείτονες όταν είδαν καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα και άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο.

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη (2)


Κλείσιμο
Η κινητοποίηση ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα της Πυροσβεστικής, προκειμένου να την κατασβήσουν.

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη (1)


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απομακρύνει ενοίκους της πολυκατοικίας και ένα σκυλάκι, ενώ χρησιμοποιώντας ειδικό γερανοφόρο όχημα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άντρα από το μπαλκόνι του 7ου ορόφου.

"Μένω στον πέμπτο όροφο και ξαφνικά άκουσα σα να πέφτουν ντουβάρια, να σπάνε και νόμιζα θα μου πέσει το ταβάνι στο κεφάλι. Ήταν σα να γίνεται σεισμός και μου είπαν ότι μάλλον ήταν εκρήξεις", ανέφερε ένοικος της πολυκατοικίας, σημειώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκεται στο εξωτερικό.

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη (3)


"Με το πυροσβεστικό όχημα έβγαλαν μερικούς ανθρώπους από τα παράθυρα. Οι πυροσβέστες έβγαλαν νωρίς τους ηλικιωμένους και τα κατοικίδια και είναι όλοι καλά", σημείωσε.

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη (4)


Ο άντρας που επεγκλωβιστηκε από τον έβδομο όροφο της πολυκατοικίας ανέφερε ότι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά εκείνος κοιμόταν και τον ξύπνησε η Πυροσβεστική που χτυπούσε το κουδούνι του διαμερίσματός του. "Μου είπαν ότι έχει πιάσει φωτιά ο κάτω όροφος και όντως είχε πολύ έντονο καπνό και φασαρία. Τρόμαξα, αλλά αφού είδα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για εμένα, έμεινα μέσα στο σπίτι. Σε λίγη ώρα ήρθε το γερανοφόρο όχημα και με κατέβασε κάτω με ασφάλεια", δήλωσε.

fwtia-thessaloniki-1
fwtia-thessaloniki-2
fwtia-thessaloniki-3
fwtia-thessaloniki-4



Ειδήσεις σήμερα:


Παρελθόν η Πανεπιστημιακή Αστυνομία - «Η ΕΛΑΣ θα επεμβαίνει στα ΑΕΙ όταν πρέπει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης