Υλικό από κάμερα οίκου ανοχής που βρίσκεται επι της οδού Φυλής κοντά στην πολυκατοικία που έμενε η46χρονη Άννα, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που δείχνει έναν ύποπτο άνδρανα φεύγει από πλαϊνό παράθυρο του διαμερίσματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν την εικόνα ενός άνδρα σωματώδη, μετρίου αναστήματος και μέσης ηλικίας ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι ο τρόπος που περπατάει σαν κάτι να τον χτύπησε -ίσως και το θύμα- και τον έκανε κάπως να κουτσαίνει. Το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο έχει και κάπως μακριά μαλλιά, εμφανίζεται σε άλλο υλικό από κάμερες μαζί με την 46χρονη τρανς από την Κούβα να μπαίνουν στην πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα, εκεί όπου βρέθηκε νεκρή η Άννα. Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αστυνομικοί έψαξαν την ευρύτερη περιοχή και εντόπισαν υλικό από κάμερες ασφαλείας το οποίο μελετούν εξονυχιστικά και εντόπισαν πως το συγκεκριμένο άτομο είχε επισκεφθεί αρκετές φορές την πολυκατοικία που έμενε η 46χρονη.
Είναι θέμα λίγων ημερών ίσως και κάποιων ωρών, ώστε η αστυνομία να ταυτοποιήσει το πρόσωπο του συγκεκριμένου ατόμου και να το αναζητήσει για περαιτέρω εξηγήσεις. Βέβαια στο κάδρο των ερευνών έχουν μπει και άτομα τα οποία έβλεπε συχνά το θύμα το οποίο είχε ανοίξει ιστοσελίδα γνωριμιών και τα συναντούσε μετά από ραντεβού στο σπίτι του.
Στοιχεία θα δώσει και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθεί με ποια άτομα είχε συνομιλήσει τα τελευταία 24ωρα πριν το θανατό της η 46χρονη.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»