Φωτιά στο Λουτράκι: Βίντεο μέσα στο πιλοτήριο Σινούκ που επιχείρησε στο μέτωπο

Φωτιά στο Λουτράκι: Βίντεο μέσα στο πιλοτήριο Σινούκ που επιχείρησε στο μέτωπο

Έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων», που είναι η κωδική ονομασία που έχει δώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών

plana_sinuk_xr
Άμεση ήταν η ανταπόκριση των Ενόπλων Δυνάμεων στο κάλεσμα για βοήθεια μετά τις φωτιές που εκδηλώθηκαν χθες, Δευτέρα, και συνεχίζονται σήμερα στο Λουτράκι, τα Δερβενοχώρια και αλλού.

Πλέον έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο «Δευκαλίων», που είναι η κωδική ονομασία που έχει δώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών.

Σύμφωνα με το «Σχέδιο Δευκαλίων» ειδικά τμήματα των Ενόπλεων Δυνάμεων συμπράττουν με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας της χώρας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτων αναγκών και ήδη έχουν σταλεί ομάδες στα μέτωπα των πυρκαγιών.

Σε βίντεο φαίνεται η προσπάθεια Σινούκ να βοηθήσει στη φωτιά στο Λουτράκι αλλά και πλάνα από τις αντιπυρικές ζώνες που άνοιξαν μηχανήματα των ΕΔ στην ίδια περιοχη.

Κλείσιμο
Bίντεο με πλάνα από την πυρκαγιά στο Λουτράκι


Παράλληλα στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων υπάρχει και άνθρωπος της Πυροσβεστικής, ο οποίος όντας σε άμεση επικοινωνία με το Αρχηγείο του και τις Δυνάμεις που επιχειρούν δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για το που πρέπει να παρέμβουν τα ειδικά τμήματα των Ενόπλεων Δυνάμεων

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμοί, η νούμερο ένα αιτία θανάτου μικρών παιδιών - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Απόβαση εφοριακών σε νησιά - «Σύννεφο» το «κάρφωμα» για καφετέριες, φαρμακεία και μίνι - μάρκετ

Στα Δερβενοχώρια το πιο δύσκολο πύρινο μέτωπο - Κατευθύνεται προς Μαγούλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης