Aυτή την Κυριακή το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Susan Wiggs «Καλοκαίρι πλάι στο κύμα»

Aυτή την Κυριακή το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Susan Wiggs «Καλοκαίρι πλάι στο κύμα»

Στον έρωτα και το πάθος μπορεί να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία; Μπορούν δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν παράφορα να πατούν «pause» και «play» στα αισθήματά τους, αφήνοντας να περάσουν χρόνια ανάμεσα στις δύο εκκινήσεις του δεσμού τους; Η απάντηση είναι πολύ πιο περίπλοκη από το ναι και το όχι

XRWMA-_1_

Aυτή την Κυριακή το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα  της Susan Wiggs «Καλοκαίρι πλάι στο κύμα»


Γεννήθηκε και ζει για πάντα μέσα στο καλοκαίρι το συγκεκριμένο βιβλίο της Susan Wiggs -κάτι που, άλλωστε, προδίδει αμέσως και ο τίτλος του: Το «Καλοκαίρι πλάι στο κύμα» είναι ένα από τα καλύτερα, τα πιο γλυκά και συναισθηματικά έργα της σπουδαίας Αμερικανίδας συγγραφέως, η οποία αποφασίζει να περιεργαστεί το ζήτημα της διακοπής και της επανασύνδεσης ανάμεσα σε δύο εραστές.
Κλείσιμο
IN-ARTICLE

Η κεντρική ηρωίδα του βιβλίου είναι η Ρόζα Καπολέτι, μια δυναμική νέα γυναίκα, που καταφέρνει να αναστήσει ένα ιταλικό εστιατόριο σε μια παραλιακή κωμόπολη των ΗΠΑ. Μετατρέποντάς το, μάλιστα, από μια παραμελημένη πιτσαρία στο «ιδανικό σημείο για να κάνει κάποιος πρόταση γάμου» -όπως γράφουν οι κριτικές. Και ενώ η Ρόζα είναι απορροφημένη στην επιχείρησή της, εμφανίζεται ξαφνικά ο πρώην της, ο Αλεξάντερ Μοντγκόμερι, ένας άντρας που η ίδια πόθησε, αλλά και έχασε, με εντελώς ακατανόητο τρόπο, από τη ζωή της. Για το τι επακολουθεί στο βιβλίο, ο αναγνώστης θα πρέπει να αφεθεί στα χέρια της Susan Wiggs και της καλπάζουσας φαντασίας της.

Η ίδια η συγγραφέας, ωστόσο, στο «Καλοκαίρι πλάι στο κύμα» κάνει κάτι σπάνιο: Γράφει ένα σημείωμα, μιλώντας απευθείας στο κοινό της, αναφέροντας ότι «αυτό το βιβλίο έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούσα για πολύ καιρό. Υπάρχει μια μοναχική νεαρή γυναίκα που ονειρεύεται ακόμα το αγόρι που της έκλεψε την καρδιά, ένα νοσταλγικό παραθαλάσσιο εστιατόριο που προσφέρει εκπληκτικά πιάτα (περιλαμβάνονται και οι συνταγές) πλάι στο κύμα, και μια συναισθηματική διαδρομή διανθισμένη με άφθονο γέλιο και δάκρυα. Είμαι ενθουσιασμένη για την έκδοση αυτή, καθώς είναι ένα από εκείνα τα βιβλία που έχουν την τύχη να είναι πασπαλισμένα με νεραϊδόσκονη κι είναι γραφτό να τα πάνε πολύ καλά από την αρχή. Έγινε μπεστ σέλερ στις ΗΠΑ και κέρδισε το βραβείο RITA καλύτερου σύγχρονου αισθηματικού μυθιστορήματος. Έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και είναι ευτυχές που βρίσκει το δρόμο του».
Η Susan Wiggs είναι μια «υπερδύναμη» στο χώρο της σύγχρονης μυθιστοριογραφίας, καθώς έχει γράψει πάνω από 40 βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο Top-10 του διάσημου καταλόγου με τα μπεστ-σέλερ βιβλία των New York Times. Το έργο της έχει μεταφραστεί σε τουλάχιστον 20 γλώσσες και σε 30 χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης