Φωτιά στη Ρόδο: Έχουν κληθεί αρκετοί για καταθέσεις λέει εκπρόσωπος της πυροσβεστικής

Φωτιά στη Ρόδο: Έχουν κληθεί αρκετοί για καταθέσεις λέει εκπρόσωπος της πυροσβεστικής

Δεν υπάρχει προσαγωγή αλλά «οι φωτιές μπαίνουν απο ανθρώπινο χέρι» λένε οι εκπρόσωποι της πυροσβεστικής - Στο νησί κλιμάκιο από το «ανακριτικό» της πυροσβεστικής

fotia-rodos-kiriki2
Στη διάψευση των πληροφοριών ότι έχει εντοπιστεί και προσαχθεί κάποιο άτομο για τη φωτιά στη Ρόδο που μαίνεται για έκτη ημέρα προχώρησε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, το πρωί της Κυριακής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ «δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή» προσθέτοντας ότι «διερευνώνονται όλες οι μαρτυρίες» καθώς υπάρχουν μέλη εθελοντικών ομάδων στη Ρόδο που μιλούν για άτομα με μηχανάκια που κυκλοφορούν με γκαζάκια.

«Συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία ώστε αν γίνει προσαγωγή να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας» πρόσθεσε ο κ. Βαθρακογιάννης.

Λίγη ώρα αργότερα ο έτερος εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός διευκρίνισε ότι «έχουν κληθεί αρκετοί για καταθέσεις» προσθέτοντας με νόημα ότι «οι φωτιές μπαίνουν από ανθρώπινο χέρι. Το αν είναι από αμέλεια ή από δόλο θα φανεί».

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι από το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διερεύνησης Εγκλημάτων και Εμπρησμού της Πυροσβεστικής που θα αναζητήσει την αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο με εκατοντάδες πυρόπληκτους τουρίστες στο ξενοδοχείο της ανέβασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Βίντεο: Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Ρόδο - Ανησυχία για τον «ακραίο κίνδυνο» σήμερα

Σήμερα η πιο «καυτή» ημέρα του καύσωνα - Πότε «βλέπει» ο Σάκης Αρναούτογλου «μεγάλη διόρθωση προς τα... κάτω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης