Protergia Helios Value: Ενέργεια από τον ήλιο µε μηδενική αρχική επένδυση

Protergia Helios Value: Ενέργεια από τον ήλιο µε μηδενική αρχική επένδυση

Κάνουµε το σπίτι µας ενεργειακά αυτόνοµο µε φωτοβολταϊκό σύστηµα στη στέγη

protergia
Sponsored Content

Η κατανάλωση ενέργειας είναι µια καθηµερινή ανάγκη που αλλάζει ανάλογα µε την εποχή χωρίς όµως να ελαττώνεται, επιβαρύνοντας τα έξοδά µας κατά πολύ. Το πώς θα µειώσουµε τον λογαριασµό που φτάνει κάθε µήνα στα χέρια µας παραµένει το µεγάλο ερώτηµα.


Πλέον η Protergia - αναπόσπαστο κοµµάτι της MYTILINEOS, της µεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα- έχει βάλει στόχο να συµβάλλει στην εξοικονόµηση ρεύµατος και σχεδιάζει νέα προϊόντα και υπηρεσίες για όλους εµάς που θέλουµε να καταναλώνουµε οικονοµικά και µε υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον. Με όραµα έναν κόσµο ενεργειακά αυτόνοµο, η εταιρεία δηµιούργησε το Protergia Helios Value, το νέο πρόγραµµα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στη στέγη του σπιτιού µας, και υπόσχεται ότι δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούµε καθόλου µε τις διαδικασίες που απαιτούνται.

protergia_mesa


Χωρίς κόπο και περιττά έξοδα η Protergia αναλαµβάνει τα πάντα από την αρχή µέχρι το τέλος, µε την εγγύηση ποιότητας της MYTILINEOS. Έτσι, µόλις η Protergia κάνει δωρεάν αυτοψία στο χώρο µας προχωρά σε µελέτη, παροχή εξοπλισµού και υποβολή της αίτησης στο πρόγραµµα «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» µε δυνατότητα αποπληρωµής µέχρι και σε 120 δόσεις.

Από τη στιγµή που θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του εξοπλισµού παραγωγής και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργεια, έχουµε όλη την κατανάλωση στα χέρια µας, µειώνοντας όχι µόνο τον λογαριασµό ρεύµατος αλλά και το περιβαλλοντικό µας αποτύπωµα.

Η Protergia διαθέτει προηγµένα συστήµατα µετατροπής και αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας χρησιµοποιώντας τεχνολογίες AI και Cloud και άλλες πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Έτσι, η ηλιακή µονάδα γίνεται εξαιρετικά αποδοτική, ασφαλής και αξιόπιστη για να δηµιουργήσουµε το πράσινο σπίτι των ονείρων µας.

protergia_mesa_1
Κλείσιμο


Η Protergia εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωµένο ενεργειακό πάροχο και φροντίζει για όλα όσα χρειάζεται το νοικοκυριό µας. Με το Protergia Helios Value προσφέρεται εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια, δωρεάν υποστήριξη για λειτουργία και συντήρηση, δωρεάν ετήσια συντήρηση µέχρι την αποπληρωµή των δόσεων, δωρεάν εγκατάσταση Smart Meter, δωρεάν ασφάλιση εξοπλισµού για 1 χρόνο και δωρεάν Υπεύθυνη L1ή- λωση Εγκατάστασης (ΥL1Ε).

Εµείς απλά αφήνουµε τον ήλιο να δουλέψει προς όφελός µας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης