Πώς οι Planet Voyagers μετατρέπουν τα ταξίδια σε αυθεντικές εμπειρίες

Οι Planet Voyagers οργανώνoυν ολιγομελή ομαδικά ταξίδια με παρεΐστικη φιλοσοφία εστιάζοντας σε εναλλακτικούς προορισμούς που έχουν επηρεαστεί λιγότερο από το μαζικό τουρισμό

Πακιστάν, Ιράκ, Παπούα Νέα Γουινέα, Συρία, Μοζαμβίκη, Νήσοι Σολομώντα, Νότιο Σουδάν... Οι προορισμοί αυτοί πιθανότατα δεν περιλαμβάνονται στο συνήθη τουριστικό χάρτη, όμως για τους Planet Voyagers αποτελούν μερικούς μόνο από αυτούς που έχουν εξερευνήσει ως ανεξάρτητοι ταξιδευτές, έχοντας βρεθεί σε πάνω από 110 χώρες.

Μετά από τόση συσσωρευμένη εμπειρία, ο Αλέξανδρος Τσούτης και η Κωνσταντίνα Αρκουλή αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Planet Voyagers, για να μοιραστούν το δώρο του πλανήτη μας και με άλλους ταξιδιώτες.



Οι Planet Voyagers οργανώνoυν ολιγομελή ομαδικά ταξίδια με παρεΐστικη φιλοσοφία, εστιάζοντας σε εναλλακτικούς προορισμούς που έχουν επηρεαστεί λιγότερο από το μαζικό τουρισμό, αλλά είναι ασφαλείς και επιφυλάσσουν μεγάλο φυσικό, πολιτισμικό και ανθρωπολογικό ενδιαφέρον. Ακόμα και οι πιο τουριστικοί προορισμοί, αντιμετωπίζονται με μια γνήσια ταξιδιωτική κοσμοθεωρία και ένα πάθος για εμπειρίες αυθεντικές. Γι' αυτό και τα ταξίδια των Planet Voyagers διαφέρουν από εκείνα που προσφέρουν τα συνήθη τυποποιημένα προγράμματα. Η φιλοσοφία των Planet Voyagers είναι πρωτίστως ανθρωποκεντρική, με ουσιαστική επαφή και αλληλεπίδραση με το ντόπιο πληθυσμό και τις αυτόχθονες φυλές, με εξερεύνηση σημείων εκτός της τουριστικής πεπατημένης.

Η Κωνσταντίνα Αρκουλή, συνιδρυτής των Planet Voyagers, έχει σπουδές και επαγγελματική εμπειρία ως food & wine specialist. Ασχολείται εδώ και αρκετά έτη με τον κλάδο του τουρισμού διοργανώνοντας γαστρονομικά tours για ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη χώρα μας. Ξεκίνησε να ταξιδεύει εξερευνώντας τις γεύσεις και τις κουζίνες του κόσμου και σταδιακά το ταξίδι έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.



Ο Αλέξανδρος Τσούτης έχει διανύσει μια πολυετή καριέρα ως πολυβραβευμένος Creative Director σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες. Η επαγγελματική του ενασχόληση στον απαιτητικό αυτό χώρο, δεν τον εμπόδισε να εξερευνήσει -στον ελεύθερό του χρόνο- τα πιο αυθεντικά και δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι καταλυτικός παράγοντας κάθε ταξιδιού είναι η θέληση.

Εκτός από το πάθος για τα ταξίδια, οι Planet Voyagers λατρεύουν τη φωτογραφία, ειδικά το είδος όπου πρωταγωνιστής είναι ο Άνθρωπος και οι παραδοσιακοί πολιτισμοί που εξαφανίζονται, δημιουργώντας εικόνες που αποτυπώνουν συναισθήματα...

Το αποτέλεσμα αυτής της φωτογραφικής φιλοσοφίας που σέβεται τον άνθρωπο, αποτυπώνεται στις εντυπωσιακές φωτογραφίες του Αλέξανδρου Τσούτη, που έχουν δημοσιευτεί σε πολλές εκδόσεις και ιστοσελίδες όπως το National Geographic, έχουν αναρτηθεί σε προσωπικές εκθέσεις, έχουν προβληθεί σε παρουσιάσεις και διαλέξεις, σε συνεντεύξεις στην τηλεόραση και ομιλία στο TedX.



Ακολούθησε κι εσύ τους Planet Voyagers κι επιβιβάσου στον πλανήτη μας! 🌍

Instagram: https://instagram.com/planet.voyagers
Facebook: https://facebook.com/planetvoyagers
Website: https://planetvoyagers.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr