Εθιμοτυπική επίσκεψη της νέας ηγεσίας του Αρείου Πάγου στον Γιώργο Φλωρίδη
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για την αναβάθμιση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την ανάγκη ταχύτερης και αποτελεσματικότερης απονομής της
Η νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη.
Ειδικότερα, τον κ. Φλωρίδη επισκέφθηκαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα και η εισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Γεωργία Αδειλίνη.
Ο κ. Φλωρίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, αφού «ευχήθηκε καλή θητεία στο έργο της νέας ηγεσίας, αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για την αναβάθμιση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και ειδικότερα για την κοινή προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απονομή της».
Ακόμη, κατά τη συνάντηση έγινε σύντομη αναφορά στα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τα δικαστήρια και ειδικά αυτά της Αθήνας.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!