Δεν χωράει ο νους τα όσα φρικτά έκανε ένας 50χρονος σε βάρος μιας 9χρονης μαθήτριας, κόρης γειτόνων του στη Λάρισα, την οποία κάλεσε στο σπίτι του εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία τους, της έβγαλε τα ρούχα και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Μάλιστα, της έδωσε πέντε ευρώ για να μην πει σε κανέναν όσα συνέβησαν!
Μέσα στην παιδική της αθωότητα, η μικρούλα δεν αποκάλυψε σε κάποιον τι έγινε, παρόλο που αυτό συνέβη πριν από αρκετούς μήνες. Όμως, σύμφωνα με την «Ελευθερία», το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε το μυστικό της πριν από λίγο καιρό σε φίλες της οι οποίες ενημέρωσαν την οικογένειά του και ο πατέρας της έσπευσε να το καταγγείλει.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερεύνησαν την υπόθεση εξακρίβωσαν τα στοιχεία του 50χρονου και υπέβαλαν την δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης, αδίκημα που πλέον έχει χαρακτήρα κακουργηματικού βιασμού.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»