Κέρκυρα: Οι κάμερες οδήγησαν στη σύλληψη του ληστή με θύμα γυναίκα

Κέρκυρα: Οι κάμερες οδήγησαν στη σύλληψη του ληστή με θύμα γυναίκα

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστό της νεαρό που την απείλησε με ένα αντικείμενο 

sillipsi
Τα πλάνα από κάμερες της περιοχής βοήθησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην ταυτοποίηση του δράστη της ληστείας που έγινε μέρα- μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Κέρκυρας με θύμα μια Ελληνίδα. Πρόκειται για έναν 18χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Ύψου.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με τον άγνωστό της νεαρό που την απείλησε με ένα αντικείμενο που κρατούσε και την υποχρέωσε να του δώσει την τσάντα της, που είχε μέσα 550 ευρώ, μία χρεωστική κάρτα και προσωπικά αντικείμενα. Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο ληστής έκανε με την κλεμμένη κάρτα μια αγορά αξίας 35 ευρώ από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το όχημα στο οποίο επέβαινε.

Όμως, οι κάμερες είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, από τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έφτασαν στα ίχνη του και του πέρασαν χειροπέδες. Στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν όλα όσα άρπαξε και επιστράφηκαν στην κάτοχο τους, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα περίστροφο ρέπλικα και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ.

Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ο 18χρονος είχε εμπλακεί και σε άλλες ληστείες ή κλοπές στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Αλί Σαμπαντζί - Παραμένει στην εντατική


Τραμπ: Aπό την Πέμπτη που παρουσιάστηκε σε φυλακή της Ατλάντα συγκέντρωσε $7,1 εκατ. για την προεκλογική του εκστρατεία


Γιατί οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν δεν θέλουν να κάνουν σεξ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης