Ταυτότητες: «Φαιδροί όσοι τις σχετίζουν με τον Αντίχριστο, είναι απλά κρατικά έγγραφα» λέει ο Αγιορείτης ιερομόναχος Φίλιππος

Ταυτότητες: «Φαιδροί όσοι τις σχετίζουν με τον Αντίχριστο, είναι απλά κρατικά έγγραφα» λέει ο Αγιορείτης ιερομόναχος Φίλιππος

Θέση υπέρ των νέων ταυτοτήτων πήρε ο Ιερομόναχος Φίλιππος από το Άγιο Όρος

filippos_1
Ο Ιερομόναχος Φίλιππος από το Κελλί των Θωμάδων της Σκήτης της Μικράς Αγίας Άννης στ Άγιο Όρος, μίλησε στο ekklisiaOnLine για τις νέες ταυτότητες, ξεκαθαρίζοντας πως αποτελούν κρατικά έγγραφα και δεν έχουν καμία σχέση «με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντίχριστου».

«Απευθύνομαι σε ευλαβείς Χριστιανούς. Θα ασχοληθώ με τις ταυτότητες Είνα κρατικά έγγραφα, δεν έχουν καμία σχέση με τις ερμηνείες που δίνει ο κάθε τυχάρπαστος περί Αποκαλύψεως του Αντιχρίστου» είπε αρχικά ο Αγιορείτης μοναχός.

Η πρώτη δήλωση Αγιορείτη για τις ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ! Παρέμβαση πριν λίγο!


«Πολλές φορές μερικοί ερμήνευσαν την Αποκάλυψη, ωστόσο μέχρι σήμερα και μετά από 2.500 χρόνια, οι Άγιοι Πατέρες δεν το έχουν κάνει. Είναι μια φαιδρά υπόθεση και καλό είναι να μην ερμηνεύουμε εμείς σε κάθε περίπτωση, ακόμα και για πολιτικούς λόγους την Αποκάλυψη που δεν αποτελεί βιβλίο της Εκκλησίας μας» συμπλήρωσε, στην τοποθέτησή του για τον σάλο που έχει προκληθεί με τις νέες ταυτότητες.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Γεραπετρίτης στην Μilliyet: «Στέλνω μήνυμα φιλίας στον γειτονικό τουρκικό λαό»


Ανοίγουν Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στις 11 Σεπτεμβρίου - Τι προβλέπεται για την πρώτη μέρα έναρξης και τις απουσίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης