Κακοκαιρία «Daniel»: Έκκληση για τον 42χρονο αγνοούμενο στον Βόλο, τον πήρε το ποτάμι από την Αγία Αικατερίνη

Κακοκαιρία «Daniel»: Έκκληση για τον 42χρονο αγνοούμενο στον Βόλο, τον πήρε το ποτάμι από την Αγία Αικατερίνη

Πρόκειται για τον 42χρονο, ο οποίος παρασύρθηκε την Τρίτη με το αμάξι του από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης

Collage_Maker-07-Sep-2023-12-44-AM-6089
Δραματική έκκληση για να βρεθεί ο 42χρονος που χάθηκε την Τρίτη το πρωί στον Βόλο απευθύνουν συγγενείς και φίλοι του μέσα από τα social media.

Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, τον άτυχο άνδρα τον πήρε το ποτάμι από την Αγία Αικατερίνη που φτάνει ως την παραλία Ανάβρος.

Πρόκειται για 42χρονο, ο οποίος παρασύρθηκε με το αμάξι του από ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, στον Βόλο, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από τη Μαγνησία. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

facebook1
Κλείσιμο


Όπως αναφέρουν στις αναρτήσεις ήδη από τον σύλλογο Χείρωνα οργανώνουν μικρές ομάδες για να ψάξουν κατά μήκος του χειμάρρου όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ενώ απευθύνουν έκκληση για βοήθεια από σκαπτικά.

facebook2


Ο πατέρας του αγνοούμενου, μιλώντας στο τοπικό ενημερωτικό site thenewspaper.gr, έκανε έκκληση στις Αρχες να βρεθεί το παιδί του.

«Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δε θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί», είπε ο μοιραίος πατέρας και συνέχισε: «Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε».





Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Daniel»: Χάος στο κέντρο της Αθήνας από την ισχυρή καταιγίδα

Δολοφονία στο Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι τέσσερις κατηγορούμενοι - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία Daniel - Μαγνησία: Σπίτι στο Πήλιο «στηρίζεται» σε λεωφορείο - Δείτε φωτογραφίες με τον πλημμυρισμένο Βόλο από ψηλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης