Οκτώ ράβδοι χρυσού, κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ εντόπισαν αστυνομικοί να κατέχουν τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δύο Σέρβους (37 ετών) και δύο υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας (72 και 36 ετών), εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την νόμιμη κατοχή τους.
Τα παραπάνω πολύτιμα αντικείμενα εντοπίστηκαν σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν και έφεραν ξένες πινακίδες κυκλοφορίας. Δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τούς σταμάτησαν για έλεγχο στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού και ακολούθως προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθησαν.
Από την ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευση των ράβδων χρυσού και των κοσμημάτων.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.