Άρπαζε συστηματικά υλικά από την ίδια οικοδομή στα Χανιά

H συνολική αξία των κλεμμένων υλικών αγγίζει τα 2.500 ευρώ

Να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του χωρίς να ξοδέψει χρήματα για τον ηλεκτρολογικό και υδραυλικό εξοπλισμό φιλοδοξούσε ένας αλλοδαπός κι έτσι έκλεβε συστηματικά υλικά από την ανεγειρόμενη οικοδομή ενός Έλληνα στα Χανιά, ώσπου αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο δράστης των κλοπών.

Η αξιοποίηση των στοιχείων από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας τους οδήγησε στο σπίτι του δράστη, όπου βρήκαν ένα μέρος από τα κλεμμένα υλικά που ήταν συνολικής αξίας 2.500 ευρώ. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή κατά εξακολούθηση. Η προανάκριση συνεχίζεται για να βρεθούν τα υπόλοιπα υλικά.

Άδειασαν το σούπερ μάρκετ και έφυγαν

Πλήθος προϊόντα συνολικής αξίας 763,48 ευρώ φόρτωσαν σε ένα καρότσι δύο νεαρές που μπήκαν για να ψωνίσουν σε ένα σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα, αλλά επιχείρησαν να φύγουν με αυτό χωρίς να πληρώσουν. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι συνέλαβαν μια 18χρονη, όμως η συνεργός της κατάφερε να εξαφανιστεί και αναζητείται.




Ειδήσεις σήμερα

Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικό να λέει σε πατέρα ότι η 11χρονη κόρη του «ίσως διωχθεί για παιδική πορνογραφία»

Ήμουν κουρασμένος, θέλω δύο μήνες εξάσκηση στα ελληνικά, λέει τώρα ο Κασσελάκης για το «δικό τους κρατίδιο» για τα Κατεχόμενα


Χειροπέδες σε ιερέα διευθυντή ορφανοτροφείου στη Χαλκίδα - Απείλησε 12χρονο με ξύλινη βέργα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr