Κακοκαιρία «Elias»: Στο σκοτάδι βυθίστηκαν περιοχές της Λάρισας, των Φαρσάλων και της Ελασσόνας
Η κακοκαιρία εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή - Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των προβλημάτων
Διακοπή ηλεκτροδότησης παρατηρείται νωρίς το βράδυ της Δευτέρας σε δρόμους μέσα στη Λάρισα, στα Φάρσαλα, αλλά και σε χωριά της Ελασσόνας.
Η κακοκαιρία Elias, όλα δείχνουν πως κατέφτασε φέρνοντας προβλήματα, καθώς ήδη λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.
Σε ότι αφορά την πόλη της Λάρισας όπως μεταδίδει το Onlarissa.gr, χωρίς ρεύμα βρίσκονται αυτή την ώρα οι οδοί Πολέμη, Καραγάτση, Μυριβήλη, Δεκέλη, Πλάτωνος, ενώ όσο περνάει η ώρα το πρόβλημα παρουσιάζεται και σε άλλους δρόμους.
Αναφορικά με τα χωριά αυτή την ώρα βυθισμένα στο σκοτάδι είναι: το Μαυροβούνιο, η Χάλκη, το Δαμάσι, το Αμούρι, η Μαγούλα και το Μεσοχώρι.
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται προς αποκατάσταση των προβλημάτων και η εκτίμηση είναι ότι μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα θα έχει λυθεί το θέμα της ηλεκτροδότησης.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.