Βερβεσός: Συγκαλεί τους πέντε βετεράνους πρώην προέδρους του ΔΣΑ για τη λειτουργία των Ανεξαρτήτων Αρχών

Πρόκειται για τον Γιάννη Αδαμόπουλο, τον Βασίλη Αλεξανδρή, τον Φώτη Κουβέλη, τον Δημήτρη Παξινό και τον Αντώνη Ρουπακιώτη

Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός συγκαλεί τους πέντε βετεράνους πρώην προέδρους του ΔΣΑ για τα θέματα λειτουργία των Ανεξαρτήτων Διοικητικών Αρχών.

Κλήθηκαν να παρευρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι (2μ.μ.) στα γραφεία του ΔΣΑ οι πρώην πρόεδροι του πρώτου του επιστημονικού Συλλόγου της χώρας, Γιάννης Αδαμόπουλος, Βασίλης Αλεξανδρής, Φώτης Κουβέλης, Δημήτρης Παξινός και Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ειδικότερα, η πρόσκληση του κ. Βερβεσού προς τους πέντε «σοφούς» συναδέλφους τους, που έχουν πολύχρονη ενασχόληση με τα δικηγορικά δρώμενα και διαθέτουν μεγάλη πείρα, αναφέρει:

«Με αφορμή εξελίξεις στη λειτουργία των Ανεξαρτήτων Διοικητικών Αρχών, θα ήθελα να σας καλέσω τη Δευτέρα 2.10.2023 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για να συζητήσουμε το θέμα και να διερευνήσουμε τις δυνατότητες μιας κοινής θεσμικής μας παρέμβασης στο μείζον αυτό ζήτημα για την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας μας».


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί υπάρχει έκρηξη βίας στη Σουηδία: Συμμορίες μεταναστών, το δίκτυο Foxtrot και η «κουρδική αλεπού» που κρύβεται στην Τουρκία

«Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στη σκηνή από κοπέλα» - Ο Κακουριώτης μιλάει για το viral βίντεο


Zευγάρι Αλβανών με τα δύο ανίψια του πίσω από τα 580 κιλά κοκαΐνης στην Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr