Αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα 8.800 αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα κληθούν να δηλώσουν περιοχές των σχολικών μονάδων, στις οποίες επιθυμούν να τοποθετηθούν και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου πρέπει να παρουσιαστούν για να αναλάβουν υπηρεσία.
Από το σύνολο των 8.800 εκπαιδευτικών, η συντριπτική πλειοψηφία -7.300- προβλέπεται να απορροφηθούν στην Ειδική Αγωγή και οι 1.500 στο χώρο της Γενικής Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το τέλος της μεθεπόμενης εβδομάδας, αναμένεται από το υπουργείο Παιδείας η ανακοίνωση των ονομάτων επιπλέον 1.500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τη Γενική Εκπαίδευση.
Τέλος, θα ακολουθήσει η Γ΄φάση προσλήψεων αναπληρωτών καθηγητών, κατά την οποία θα ανακοινωθούν 2.700 ονόματα εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.