Κηφισίας: Μετά από 6 ώρες έληξε η «Οδύσσεια» των οδηγών - «Κόλλησαν» μετά από τροχαίο (βίντεο)

Προληπτικά στο νοσοκομείο ένα άτομο μετά από ατύχημα που έγινε στο ύψος του Κολεγίου - Σε ποια σημεία εντοπίζονται προβλήματα

Μετά από πολλές ώρες έληξε η ταλαιπωρία των οδηγών που κατέβαιναν την λεωφόρο Κηφισίας, καθώς είχε προκληθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι μεταξύ αυτοκινήτων, και που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυμτισμό ενός ατόμου.

Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε περί τις 7:30 μ.μ. ενώ το τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Κολεγίου στο Ψυχικό. Από τη σύγρουση των οχημάτων υπήρξε ένας ελαφρά τραυματίας που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.





Σημειώνεται ότι ο δρόμος της καθόδου στη λεωφόρο Κηφισίας παρέμενε μποτιλιαρισμένος μετά το τροχαίο. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα κάλυπτε έκταση από το νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισία μέχρι και το Κολλέγιο στο Ψυχικό όπου η διέλευση των οχημάτων γινόταν μετ' εμποδίων. Το κυκλοφοριακό κομφούζιο είχε καταστήσει τα αυτοκίνητα σχεδόν ακινητοποιημένα επί της λεωφόρου.




Αυξημένη κίνηση, ωστόσο, παρατηρείται αυτή την ώρα χαμηλότερα επί της Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου ως και την πλατεία Μαβίλη και στα δύο ρεύματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr