Απατεώνας αγόρασε ηλεκτρικές συσκευές με τους κωδικούς 58χρονης
Απέκτησε πρόσβαση στα στοιχεία της παριστάνοντας τον ασφαλιστή του αυτοκινήτου του συζύγου της
Μάνος Τσαγκαράκης
Πανάκριβες ηλεκτρικές συσκευές αγόρασε ένας άγνωστος -προς το παρόν- απατεώνας με τα χρήματα που απέσπασε τον τραπεζικό λογαριασμό ενός ζευγαριού από περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, στον οποίο απέκτησε πρόσβαση παριστάνοντας τον ασφαλιστή του αυτοκινήτου του συζύγου!
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 58χρονη γυναίκα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ο δράστης επικοινώνησε μαζί της στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού της και την έπεισε με διάφορα προσχήματα να του δώσει τους απόρρητους αριθμούς της τραπεζικής της κάρτας. Με αυτούς μπήκε στον λογαριασμό της και έκανε ανάληψη 500 ευρώ, αλλά και αγορές ηλεκτρικών συσκευών αξίας 1.325,53 ευρώ από γνωστή αλυσίδα!
Μετά τη μήνυση για απάτη σε βάρος αγνώστου που υπέβαλε η 58χρονη, οι αστυνομικοί ερευνούν για να εξακριβώσουν την διεύθυνση στην οποία παραδόθηκαν οι ηλεκτρικές συσκευές και να εντοπίσουν τον «μαϊμού» ασφαλιστή.
Η AVIN δίνει την ευκαιρία στους οδηγούς να γνωρίσουν από κοντά τα κορυφαία, βραβευμένα καύσιμα ACTION και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα μοναδικά δώρα, μέσα από έναν συναρπαστικό διαγωνισμό που θα κάνει κάθε διαδρομή καλύτερη.