Κηφισιά: Ο βίος και η πολιτεία των μελών της συμμορίας κοριτσιών που λήστευε ανήλικους

Κηφισιά: Ο βίος και η πολιτεία των μελών της συμμορίας κοριτσιών που λήστευε ανήλικους

Τον περασμένο Αύγουστο μία 15χρονη προσέγγισε έτερη ανήλικη και την απείλησε με τη φράση «μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Κηφισιά»

symoria_koritsiwn_xr
Εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά ληστειών ή απειλών σε βάρος ανηλίκων είχαν τα μέλη της ομάδας κοριτσιών που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (14/10) επιτέθηκαν σε δύο ανήλικα κορίτσιαστην Κηφισιά με σκοπό να τα ληστέψουν.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, μέλη της εν λόγω θηλυκής συμμορίας που αριθμεί τουλάχιστον πέντε κορίτσια, τα περισσότερα ανήλικα και δρα στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, φέρονται να εμπλέκονται σε ακόμη δύο παρόμοια περιστατικά.

Το πρώτο από αυτά καταγράφηκε τον περασμένο Αύγουστο όταν μία 15χρονη, μέλος της ομάδας, προσέγγισε έτερη ανήλικη και την απείλησε με τη φράση «μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Κηφισιά».

Το δεύτερο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται η συμμορία καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή και συνέβη μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο. Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ όταν πέντε από τις δράστιδες προσέγγισαν μία 14χρονη, την χτύπησαν με τα χέρια τους και αποπειράθηκαν να της πάρουν χρήματα.

Τελικά η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει και να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Κλείσιμο
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, η συμμορία αποτελείται από δύο 16χρονες, μία 15χρονη, μία 18χρονη καθώς και από άλλα μέλη τα οποία αναζητούνται, ενώ η έρευνα για την ευρύτερη δράση της βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης