Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε για αύριο το δικαστήριο της Γερμανίδας που έκανε μια πτήση άνω-κάτω γιατί δεν υπήρχε διερμηνέας

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε για αύριο το δικαστήριο της Γερμανίδας που έκανε μια πτήση άνω-κάτω γιατί δεν υπήρχε διερμηνέας

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

airplane
Ελεύθερη αφέθηκε η 61χρονη Βρετανίδα που, το βράδυ της Κυριακής, προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους που εκτελούσε πτήση από τη Γλασκώβη (Σκωτία) προς την Αττάλεια (Τουρκία), στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. H γυναίκα από την Γερμανίας επιτέθηκε με φωνές και μπουνιές στο πλήρωμα και προκάλεσε στον εαυτό της σωματικές βλάβες καθώς χτυπούσε το πρόσωπό της στο κάθισμα.

Εις βάρος της Βρετανίδας ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παρακώλυση των συγκοινωνιών, διασάλευση της τάξης στο αεροσκάφος κατά την πτήση και παράβαση εντολών του κυβερνήτη και παραπέμφθηκε να με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο, ωστόσο, αναβλήθηκε για αύριο, 17 Οκτωβρίου, λόγω απουσίας διερμηνέα και η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη δύο ώρες περίπου μετά την απογείωση του αεροσκάφους, στις 10.30 το βράδυ, όταν η γυναίκα σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε με φωνές και μπουνιές στο πλήρωμα και επιχείρησε να προκαλέσει στον εαυτό της σωματικές βλάβες καθώς χτυπούσε το πρόσωπό της στο κάθισμα. Πάρα τις προσπάθειες που έγιναν από το προσωπικό για να ηρεμήσει και να συνεχιστεί η πτήση, αυτό δε ήταν δυνατόν συμβεί και ως εκ τούτου, για λόγους ασφαλείας, ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στον αερολιμένα «Μακεδονία».

Με την προσγείωση του αεροσκάφους, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην Βρετανίδα και η πτήση συνεχίστηκε κανονικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δούκα - Η δικηγόρος, κόρη πρώην δημάρχου Αθηναίων που βγήκε πρώτη σε σταυρούς

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μιλά στην Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα της: Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός

Βίντεο: Το protothema.gr στο μεγαλύτερο στρατόπεδο αρμάτων περιμετρικά της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης