Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων: Υποψήφιος στις εκλογές ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 30 Οκτωβρίου 2023 

Την υποψηφιότητά του για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, ανακοίνωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γώγος. Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε απευθυνόμενος στους συναδέλφους του δικηγόρους αναφέρει:

«Αξιότιμες/οι συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης του ΔΣ της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, οι οποίες θα διεξαχθούν την 30η Οκτωβρίου 2023.

Η Ένωση Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων κατά την τελευταία τριετία αποτέλεσε αφενός αρωγό στην επιστημονική κατάρτιση των συναδέλφων με συνέδρια, ημερίδες και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και αφετέρου στήριξε το έργο του μάχιμου Δικηγόρου ασκώντας παρεμβάσεις σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Από την δική μου πλευρά διατηρώντας το ομώνυμο γραφείο “Κωνσταντίνος Χ. Γώγος & Συνεργάτες” προσπάθησα στο μέτρο ως μέλος της Ένωσης και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ να βοηθήσω κατά τις συνεδριάσεις των Σεμιναρίων ως εισηγητής, αλλά συμμετείχα και ενεργά κατά την παρέμβαση που ασκήθηκε κατά το στάδιο διαβούλευσης για τους νέους Νέους Κώδικες (Ποινικός Κώδικας – Κώδικας Ποινικής Δικονομίας 2019). Εξέδωσα δε άμεσα την σειρά Κωδίκων με τις νέες τροποποιήσεις και έχω προβεί στην έκδοση 14 επιστημονικών συγγραμμάτων. Ουδέποτε σταμάτησα να αρθρογραφώ, είτε αναλύοντας τις νέεςνομικές διατάξεις, είτε ασκώντας κριτική για ζητήματα που πλήττουν το Δικηγορικό Λειτούργημα.

Σήμερα, θα εκτιμούσα τη στήριξή σας στην εκλογική διαδικασία και με τη βοήθειά σας ευελπιστώ να αποτελέσω κι εγώ μέλος του ΔΣ της Ένωσης προκειμένου από τη συγκεκριμένη θέση να υποστηρίξω τους σκοπούς της και να προωθήσω το έργο της.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Χ. Γώγος ».




Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Αίας Μανθόπουλος σε ηλικία 61 ετών

Ο Χρυσοχοΐδης έπαυσε τη διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο

Γυναίκα τραυμάτισε τροχονόμο στο Παγκράτι γιατί της έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr