Η Κυπριακή αστυνομία συνέλαβε έναν ανήλικο 16 ετών και αναζητεί ακόμα τρεις φίλους του, οι οποίοι χθες το βράδυ επιτέθηκαν εναντίον Ισραηλινού, ο οποίος κολλούσε στη Λάρνακα αφίσες με τους απαχθένετες από τη Χαμάς.
Ο 49χρονος Ισραηλινός κολλούσε αφίσες μαζί με δύο ακόμη φίλους του, όταν αντιλήφθηκαν τέσσερις νεαρούς να τους πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις. Όπως κατήγγειλαν στην αστυνομία, οι τέσσερις νεαροί μιλούσαν αραβικά.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας έσπρωξε τον 49χρονο ενώ άλλος, του έκλεψε την τσάντα που κρατούσε και που περιείχε τις αφίσες.
Μάλιστα του πέταξαν ένα κομμάτι ξύλο χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν.
Η Κυπριακή αστυνομία εντόπισε τον 16χρονο και τον συνέλαβε και αναζητεί τους άλλους τρεις.
Σε ανάκριση πάλι 4 Σύροι
Εν τω μεταξύ η Κυπριακή Αστυνομία συνεχίζει να ανακρίνει τους τέσσερις Σύρους που συνέλαβε χθες κοντά στη πρεσβεία της Λευκωσίας στο Ισραήλ. Πρόκειται για δύο νεαρούς 21 ετών, έναν 20χρονο και έναν 17χρονο.
Οι τέσσερις εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα στην περιοχή μετά από μικρής ισχύος έκρηξη 30 μέτρα από την ισραηλινή πρεσβεία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο μαχαίρια και συνελήφθησαν για αυτόφωτο αδίκημα.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.