Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση θανάτου 63χρονου Eλληνοσύρου εφοπλιστή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Ο άνδρας αυτοκτόνησε με καραμπίνα.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος βρέθηκε από φρουρό του νεκρός ύστερα από πυροβολισμό στο υπόγειο της μονοκατοικίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άνδρας αυτοκτόνησε τελικά με την καραμπίνα του ενώ προηγουμένως είχε στείλει μήνυμα στην σύζυγό του.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.