Αλεξανδρούπολη: Σοκαρισμένοι οι φίλοι της 15χρονης που τραυματίστηκε στην παιδική χαρά

Η ανήλικη τραυματίστηκε στη σβούρα, γνωστή ως «γύρω - γύρω όλοι» όταν μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στον άξονα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν μαζί με ένα μέρος του δέρματός της από το κεφάλι

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι της 15χρονης από την Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι είδαν την κοπέλα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, την ώρα που έπαιζαν σε παιδική χαρά, αργά χτες το απόγευμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της, η ανήλικη τραυματίστηκε στη σβούρα, γνωστό παιχνίδι ως «γύρω - γύρω όλοι» όταν μπλέχτηκαν τα μαλλιά της στον άξονα του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να ξεριζωθούν μαζί με ένα μέρος του δέρματός της από το κεφάλι.

Η ανήλικη ήταν ξαπλωμένη πάνω στη σβούρα, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά έσπρωχναν ώστε να κάνει στροφές και να το διασκεδάζουν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες επικράτησε πανικός όταν είδαν την άτυχη κοπέλα να τραυματίζεται, να τρέχει αίμα από το κεφάλι της και να ουρλιάζει από τους πόνους.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την άτυχη 15χρονη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου η ζωή της ανήλικης δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο, αλλά θα χρειαστεί να κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να γίνει εντελώς καλά.


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος σε τροχαία

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr