Νεαρός αναστάτωσε με πυροβολισμούς τη γειτονιά του στα Χανιά

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 23χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και κάλυκες, τα οποία κατασχέθηκαν

Την αντίδραση των κατοίκων μιας γειτονιάς στην περιοχή Νεροκούρου των Χανίων προκάλεσαν οι απανωτοί πυροβολισμοί που έπεφταν κατά την διάρκεια ενός γλεντιού που γινόταν σε ένα σπίτι και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να επέμβουν άνδρες του Τ.Α.Ε..

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 23χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και κάλυκες, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο νεαρός "πιστολέρο" παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβωθεί αν και άλλα πρόσωπα συμμετείχαν στις μπαλωθιές.

Τον έπιασαν με αεροβόλο

Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας Έλληνας, αφού κατά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας βρέθηκε στην κατοχή του ένα αεροβόλο όπλο. Το όπλο κατασχέθηκε και ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρανομίες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»

Αποχαιρετά ο Σταθάκης το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη»: Ακραίοι λαϊκιστές, ξεκίνησαν πόλεμο στην Αριστερά

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ - Ο... ξεχασιάρης τραγουδιστής, τα λουκέτα στη λιανική και το πρόστιμο σε κέντρο αισθητικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr