Τα νέα του φθινοπώρου

Νέες παραλαβές, νέα αποκτήματα και mid season προτάσεις που απογειώνουν το στυλ σου, επιλεγμένα όλα από το The Mall Athens, τον δημοφιλή προορισμό του στυλ.

Sponsored Content

Ο καλός καιρός βοηθάει στο να μη χρειαζόμαστε ακόμη τα πιο χοντρά μας ρούχα και μας δίνει την ευκαιρία για στυλιστικές επιλογές που στέκονται με άνεση ανάμεσα σε δύο εποχές. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα του midseason, της ενδιάμεσης δηλαδή εποχής, όπου το πρωί και το βράδυ έχει λίγο ψυχρούλα, τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, όμως, υπάρχει αυτή η αίσθηση της θαλπωρής που προκαλεί η ηλιοφάνεια.

Αυτή είναι η δική μας wishlist με τα προϊόντα που βρήκαμε στο The Mall Athens, για να απολαύσουμε το φθινόπωρο όσο γίνεται περισσότερο.

Ένα denim πουκάμισο Calvin Klein (Επίπεδο 1) είναι πάντοτε χρήσιμο τόσο για το γραφείο όσο και για μια χαλαρή έξοδο. Το συγκεκριμένο είναι κατασκευασμένο με βιώσιμες τεχνικές για ένα στυλ που είναι πιο κοντά στην αειφορία.

Ένα μονόχρωμο ελαφρύ πλεκτό είναι απαραίτητο τις βραδινές ώρες. Αυτό εδώ από το κατάστημα Navy & Green (Επίπεδο 2) είναι ιδανικό. Με zip, από 100% βαμβάκι αλλά και επεξεργασία με cashmere wash για απαλή αίσθηση, χαρίζει εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Από το Jack & Jones (Επίπεδο 1) επιλέγουμε αυτό το black denim πουκάμισο, με τσέπες σε western style για ένα street casual style και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ένα chinos παντελόνι αποτελεί πάντοτε μια πολύ καλή επιλογή για την ευελιξία που προσφέρει. Το συγκεκριμένο από το κατάστημα United Colors of Benetton (Επίπεδο 1) σε απόχρωση καμηλό και σε slimfit γραμμή με πιέτες στο μπροστινό μέρος, θα αγαπηθεί πολύ από τις λεπτές σιλουέτες.

Απαλή σαν μετάξι αυτή η μπλούζα από το Intimissimi Uomo (Επίπεδο 2), χάρη στο μοντάλ και στο κασμίρι που περιέχει, είναι ότι πιο κοντά στο χάδι, ένα item που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε, μέσα ή έξω από το σπίτι.

Από το κατάστημα Replay (Επίπεδο 1) και επειδή ο χειμώνας είναι κοντά, αυτό το παρκά από βαρύ ύφασμα τριών στρώσεων και ανακυκλωμένες ίνες βαμβακιού θα σας κρατήσει ζεστό, ακόμη και τις πιο κρύες μέρες, χωρίς να θυσιάζει την κομψότητα. 

 
Από το κατάστημα Altershops Lab (Επίπεδο 1) επιλέγουμε αυτά τα τρακτερωτά Timberland μποτάκια (6 Inch Premium Boot), που θα προσφέρουν σταθερότητα και άνεση σε κάθε βήμα. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένα από φυσικό grain leather, ενώ εσωτερικά έχει γίνει χρήση της τεχνολογίας PrimaLoft® 400gr, για βέλτιστη μόνωση.

Τέλος, στο κατάστημα Μ+Κ (Επίπεδο 0) μπορείτε να βρείτε προσεγμένα ταξιδιωτικά είδη και αξεσουάρ. Όπως αυτό το μοντέρνο backpack από αδιαβροχοποιημένο υλικό σε συνδυασμό με αδιάβροχο ύφασμα και πρακτικές θήκες και τσέπες που μπορεί να φιλοξενήσει το laptop σας και ταυτόχρονα να ολοκληρώσει το στυλ σας.

Και αυτό το φθινόπωρο, το The Mall Athens είναι ο προορισμός για να βρείτε τα items που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητά σας!   

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr