Έχεις ένα φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ που σου προσφέρει APP όλα!

Έχεις ένα φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ που σου προσφέρει APP όλα!

Ξεκούραστη, εύκολη και γρήγορη online αγοραστική εμπειρία, σαν να βρισκόμαστε στο κατάστημα της γειτονιάς μας, με παράδοση στην πόρτα μας  ακόμη και σε μία ώρα.

kritikos1

Sponsored Content

Όλοι γνωρίζουμε τον ΚΡΗΤΙΚΟ. Έχουμε νιώσει τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του, ξέρουμε πως πάντα επιλέγει για εμάς τα καλύτερα παραδοσιακά, αυθεντικά προϊόντα του τόπου μας, στις καλύτερες τιμές.
Καθημερινά βρίσκουμε στα ψυγεία του εκλεκτό κρέας, γευστικά τυριά, και φρέσκα λαχανικά από τη μαναβική. Αλλά και όλα εκείνα τα τοπικά προϊόντα που έχουν δημιουργήσει την αυθεντική ελληνική κουζίνα, έναν «θησαυρό» νοστιμιάς που περνά από γενιά σε γενιά. 

Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζουμε είναι πως τώρα όλες οι προσφορές του φυλλαδίου, οι Θησαυροί της Ελλάδας και τα προϊόντα "Επιλογή μου" βρίσκονται στο νέο Κρητικός App! Όλα έρχονται στην πόρτα μας ακόμα και σε μία ώρα, ενώ  τα πάντα για την Club Card βρίσκονται στην οθόνη μας!

banner_1360X764

Ο Κρητικός κάνει τα ψώνια μας  App-ολαυστικά
Η νέα έκδοση του mobile app από τα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ προσφέρει όλες τις παραπάνω δυνατότητες με λιγότερα βήματα και μεγαλύτερη άνεση στην υποβολή μιας παραγγελίας. 

Εκτός από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την ταχύτατη πρόσβαση σε όλες τις προσφορές προϊόντων, μπορούμε επιπλέον να πραγματοποιούμε ακόμα πιο γρήγορα τις καθημερινές αγορές μας και να παρακολουθούμε τους πόντους μας με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Κατεβάζοντας το application (Android & iOS) και αναγράφοντας τον ΤΚ της περιοχής μας μπορούμε να δούμε με ποια διαθέσιμη υπηρεσία θα εξυπηρετηθούμε, ορίζουμε την ημέρα και την ώρα που επιθυμούμε να παραδοθούν ή να παραλάβουμε τα ψώνια μας και επιλέγουμε  τον τρόπο πληρωμής.

Ακόμη, έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε το υπόλοιπο των πόντων μας online αλλά και να τους εξαργυρώνουμε κατά το checkout. Με αυτό τον τρόπο επωφελούμαστε από αποκλειστικές web only προσφορές και παράλληλα απολαμβάνουμε όλα τα προνόμια της κάρτας club ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Επίσης μας δίνεται  η ευκαιρία να αποθηκεύουμε τη φυσική μας κάρτα επιβράβευσης σε ψηφιακή μορφή και να την έχουμε στο ψηφιακό μας πορτοφόλι (Apple Wallet ή Google Pay) ή στο Κρητικός App ώστε να βλέπουμε το ενημερωμένο υπόλοιπο των πόντων μας και να την έχουμε πάντα μαζί μας έτοιμη προς χρήση σε φυσικά καταστήματα.

Κλείσιμο
banner_1360X764_2

Ποιοτικά προϊόντα με εγγύηση
Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, φροντίζει να μας προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών και προσφορών, όπως είναι οι μειωμένες τιμές, οι συνδυαστικές προσφορές ή οι προσφορές φυλλαδίου, το οποίο μπορούμε να ξεφυλλίσουμε και να ψωνίσουμε όπως θα κάναμε και στο φυσικό κατάστημα.  Μπορούμε να δούμε όλα τα προϊόντα Θησαυροί της Ελλάδας, Ιδιωτικής ετικέτας ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ καθώς και vegan και bio προϊόντα.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της, παρέχοντας μια ξεκούραστη, εύκολη και γρήγορη αγοραστική εμπειρία.

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ δημιουργεί, ανανεώνεται και εξελίσσεται, έτσι ώστε να νιώθουμε ότι έχουμε έναν φίλο που στηριζόμαστε πάνω του. Και να λέμε περήφανα, όπως μας προτρέπει η καινούργια καμπάνια, «Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ».

-Κατεβάστε την εφαρμογή  ΚΡΗΤΙΚΟΣ app (Android & iOS), έχει app όλα!

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης