Δύο τροχαία δυστυχήματα με θύματα μια 32χρονη συνοδηγό ΙΧ και έναν αναβάτη μοτοσικλέτας σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λεωφόρο Συγγρού.
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega, το IX στο οποίο επιβαίνουν ο 55χρονος οδηγός και η 32χρονη συνοδηγός του, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στη Λεωφόρο Συγγρού. Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα προσέκρουσε σε κολώνες φωτισμού και μεταμορφώθηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.
Δείτε το βίντεο:
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx4kpm3aktx5)
Η 32χρονη συνοδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ ο 55χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.
Είχε προηγηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα άλλο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα αναβάτη μοτοσικλέτας επίσης στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»