Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο - Δείτε φωτογραφίες

Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο - Δείτε φωτογραφίες

Αύριο ανοίγει τις πύλες του με δωρεάν είσοδο ο Μύλος των Ξωτικών

trikala-dentro2
Στην τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων μπήκαν από το βράδυ της Τετάρτης τα Τρίκαλα καθώς φωταγωγήθηκε το υψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ δημιούργησαν την πιο όμορφη γιορτή για όλους και όλες, τρικαλινούς και επισκέπτες, στην κεντρική γέφυρα και μπροστά από την κεντρική πλατεία. Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Σακκάς, ευχήθηκε σε όλους και σε όλες καλές γιορτές, τονίζοντας τη χαρά των γιορτών.

Με την αντίστροφη μέτρηση αμέσως μετά, παρουσία πλήθους πολιτών και πολλών μικρών παιδιών, φωταγωγήθηκε το δέντρο (σεκόγια) των 33 μέτρων ενώ τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έκαναν τη μέρα, νύχτα, σκορπίζοντας χαρά σε όλους.

Δείτε φωτογραφίες:

trikala-dentro5
trikala-dentro4
trikala-dentro3
trikala-dentro2
trikala-dentro
Κλείσιμο


Παρτάλληλα την εμφάνισή τους έκαναν ο Αγιος Βασίλης και τα Ξωτικά καλώντας άπαντες να επισκεφθούν τον Μύλο των Ξωτικών, με δωρεάν είσοδο, από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024 στο πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Αντώνης Τζανακόπουλος: Νέα συνεδρίαση των «6 συν 6» το πρωί

Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά πανηγυρίζει καθώς το κόμμα του αντι-ισλαμιστή λαϊκιστή Βίλντερς οδεύει σε μια τεράστια νίκη στην Ολλανδία

Temu: Η πλατφόρμα με τις απίστευτα χαμηλές τιμές που ανταγωνίζεται Αmazon και Shein, αλλά αγαπά… τα προσωπικά μας δεδομένα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης