Contessa Bianca Luxury Suites: Η σύγχρονη εκδοχή της αυθεντικής κερκυραϊκής φιλοξενίας
cover

Contessa Bianca Luxury Suites: Η σύγχρονη εκδοχή της αυθεντικής κερκυραϊκής φιλοξενίας

Υποδεχτείτε τη νέα πρόταση διαμονής στην καρδιά της μαγευτικής πόλης της Κέρκυρας, που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αναβαθμίζει τα πρότυπα φιλοξενίας στο νησί.

Sponsored Content

Το boutique αυτό ξενοδοχείο, χαρακτηρίζεται για την πολυτέλεια, την άνεση, αλλά και την προνομιακή θέση που κατέχει, αφού βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά περπάτημα από την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας. Με θέα την πλατεία San Rocco, αλλά και πολύ κοντά από την εμβληματική πλατεία Σπιανάδα, το Contessa Bianca Luxury Suites είναι το «κλειδί» για την εξερεύνηση της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς του νησιού, που αναβλύζει από την αρχιτεκτονική, την τέχνη, τη μουσική, τη γαστρονομία, αλλά και τους συναρπαστικούς περιπάτους μέσα από τα πλακόστρωτα «καντούνια» και τα ενετικά στοιχεία που βρίσκονται παντού. Ένα υπαίθριο μουσείο, που δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα παγκόσμια μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 6 τύπους πολυτελών σουιτών (Deluxe Double Room, Deluxe Double Studio, Deluxe Junior Suite, Deluxe Suite, One Bedroom Suite, Two Bedroom Suite), που συνδυάζουν την αριστοκρατική γοητεία με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Στο εσωτερικό του, μοντέρνα στοιχεία συνομιλούν με τη διαχρονική κομψότητα και τη διακριτική πολυτέλεια, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε γωνιά του προσεγμένου κτηρίου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δωμάτια, τα οποία είναι εξοπλισμένα με στρώματα COCO-MAΤ, της εταιρείας που έχει ταυτιστεί με το sleep tourism, το είδος τουρισμού που δίνει έμφαση στον καλό και ξεκούραστο ύπνο. Ο ύπνος, άλλωστε, αποτελεί βασικό συστατικό των καλών διακοπών και το Contessa Bianca Luxury Suites αντιλαμβάνεται και υπηρετεί αυτή την ανάγκη. Παρέχει όχι μόνο άνετα δωμάτια-σουίτες με προηγμένες τεχνολογικές υποδομές, αλλά προσφέρει και μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης στον επισκέπτη, που φέρει την υπογραφή της COCO-MAT.

Βασισμένη στη φιλοσοφία της ορθοσωματικής, σύμφωνα με την οποία το σώμα μας γνωρίζει από μόνο του τι είναι σωστό, η COCO-MAT έχει αναπτύξει χειροποίητα στρώματα υψηλής ελαστικότητας εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά, που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο σώματος και προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ύπνου. Η ελληνική αυτή εταιρεία, γνωρίζοντας την ανάγκη των σύγχρονων ταξιδιωτών για ποιοτικό ύπνο, δημιουργεί προϊόντα που αγκαλιάζουν κάθε σωματότυπο, παρέχοντας στον επισκέπτη εξατομικευμένες λύσεις. Με τα προϊόντα της απογειώνει την έννοια της φιλοξενίας και των διακοπών, βάζοντας την υπογραφή της στην ξεκούραστη διαμονή σε ξενοδοχεία, βίλες και yachts σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Προσθέστε στα παραπάνω και τα υπέροχα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς της Zealots of Nature, ενός brand αφιερωμένου στη φύση, που αντλεί όλες τις ευεργετικές της ιδιότητες και τις προσφέρει μέσω των προϊόντων του. Παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο, βιολογικά βότανα και φυσικά αποστάγματα φυτών, προερχόμενα όλα από την ελληνική φύση και σε συνδυασμούς από συνταγές με μακρόχρονη ιστορία.

Το Contessa Bianca Luxury Suites διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα που ο σύγχρονος ταξιδιώτης θα εκτιμήσει, είτε ταξιδεύει στην Κέρκυρα για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.
Το κατάλυμα αυτό είναι η ιδανική επιλογή για όλο το χρόνο και υπόσχεται μία αξέχαστη διαμονή στο κοσμοπολίτικο νησί των Επτανήσων.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης