Τα αρνείται όλα τώρα ο «δράκος» των Εξαρχείων: «Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι»

Τα αρνείται όλα τώρα ο «δράκος» των Εξαρχείων: «Δεν είδα, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι»

«Αν θέλετε να βρείτε αυτούς που τα έκαναν αυτά να ψάξετε σε άλλον πλανήτη» είπε στην απολογία του - Διετάχθη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη λόγω των ισχυρισμών του

exarcheia-dragon-m
Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι. Σε αυτές τις γραμμές κινήθηκε η απολογία του «δράκου» των Εξαρχείων ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί απόπειρας βιασμών σε βάρος γυναικών ισχυριζόμενος προκλητικά ότι… δεν θυμάται τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι δεν έκανε τίποτα μεμπτό ούτε μέσα σε κάποιο ασανσέρ, ούτε πουθενά καλώντας τις Αρχές να ανοίξουν τις κάμερες προκειμένου να διαπιστώσουν ότι είναι αθώος. Παράλληλα ανέφερε ότι «αν θέλετε να βρείτε αυτούς που τα έκαναν αυτά να ψάξετε σε άλλον πλανήτη».

Αναφορικά με τη σύλληψη του, σημείωσε πως βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας και τον έπιασαν χωρίς λόγο και χωρίς να έχει κανέναν δίπλα του επαναλαμβάνοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα.

Λόγω των… περίεργων ισχυρισμών του, ο συνήγορός του κ. Λεωνίδας Κουφός ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Ο νεαρός, αμέσως μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.

Κλείσιμο
Ο κ. Κουφός, μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε σχετικά: «Είμαι αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπερασπίσεως του 23χρονου. Πήγαμε για την απολογία και ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες. Λόγω των ισχυρισμών του ζήτησα με τη δική του σύμφωνη γνώμη τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αίτημα που έγινε δεκτό».

Δείτε βίντεο: Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται στην 29χρονη για να τη βιάσει

Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει #shortsvideo

Δείτε βίντεο του Mega όπου καταγράφεται η δράση του φαίνεται να ακολουθεί μία 29χρονη δικηγόρο. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx5josu9foq1)


Δείτε βίντεο: Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, ο 23χρονος είχε επιτεθεί σε μία κοπέλα 18 ετών 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης