Ρόδος: Ξήλωσε πόρτα και κάγκελα από σπίτι αλλά τα... επέστρεψε

Δράστης ένας 27χρονος Ρομά

Δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο είχε βρεθεί αντιμέτωπος με «εκπλήξεις» ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στη Ρόδο.

Την πρώτη, έγινε έξω φρενών όταν διαπίστωσε ότι από την αυλή του είχαν κάνει φτερά η... πόρτα και τα κάγκελα, αλλά την επόμενη ημέρα βρήκε την πόρτα στη θέση της.

Ο δράστης της κλοπής, που είχε γίνει στις 13 Νοεμβρίου, ήταν ένας 27χρονος Ρομά ο οποίος φαίνεται ότι ένιωσε... τύψεις και επέστρεψε την κλεμμένη πόρτα στον κάτοχό της.

Πάντως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τον νεαρό δράστη και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, χωρίς να τον συλλάβουν αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Άρπαξε οθόνη υπολογιστή

Η οθόνη υπολογιστή που είδε από το ανοιχτό παράθυρο στο σπίτι ενός άνδρα στον Τύρναβο, «γυάλισε» στο μάτι ενός Έλληνα ο οποίος τρύπωσε από αυτό στο εσωτερικό, την άρπαξε και προσπάθησε να διαφύγει, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η οθόνη κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ειδήσεις σήμερα:

Kακοκαιρία Bettina: Ξεκίνησε η επέλαση - Πυκνή χιονόπτωση σε Κοζάνη και Φλώρινα (βίντεο)

Ανταρκτική: Το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου κινείται μετά από 37 χρόνια

Μεσανατολικό: Τρομοκράτες της Χαμάς εκτέλεσαν δύο Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη για «συνεργασία» με το Ισραήλ - Σκληρή εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr