Εδώ, η μαγεία των γιορτών ξετυλίγεται μπροστά σας!

Το πνεύμα των Χριστουγέννων και η λάμψη της Πρωτοχρονιάς συναντούν την πολυτελή διαμονή και την υψηλή γαστρονομία. Τα φαντασμαγορικά events διαδέχονται τις διασκεδαστικές οικογενειακές δραστηριότητες και οι εμπειρίες περιποίησης και χαλάρωσης απογειώνονται με την ανεπανάληπτη θέα. Όλα αυτά στα Divani Collection Hotels, που φέτος γιορτάζουν 65 χρόνια με ειδικές προσφορές


Sponsored Content

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και φέρνουν μαζί την επιθυμία για good life στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Για ανώτερες γαστρονομικές εμπειρίες, για πάρτυ μέχρι το πρωί, για απολαυστικά brunches μετά το ρεβεγιόν, για ουσιαστική επαφή με τους αγαπημένους μας, για διανυκτέρευση σε πολυτελή δωμάτια και σουίτες με θέα στους στόχους της νέας χρονιάς και θα επιβραβεύει τις κατακτήσεις εκείνης που φεύγει. Επιθυμίες που γίνονται ανάγκες και μπορούν να ικανοποιηθούν στον απόλυτο βαθμό από τον ξενοδοχειακό όμιλο Διβάνη, που υπό το brand name Divani Collection Hotels δημιουργεί εδώ και 65 χρόνια premium εμπειρίες φιλοξενίας και προσφέρει διαχρονικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Με αφορμή αυτό και στο πλαίσιο των εορτασμών για την 65η επέτειό τους, τα Divani Collection Hotels γιορτάζουν πιο φαντασμαγορικά από ποτέ την Πρωτοχρονιά, με γεύσεις, πάρτυ και events που προορίζονται να μείνουν αξέχαστα, αλλά και με ελκυστικές προσφορές που δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Η έμπειρη ομάδα των Divani έχει προετοιμάσει ένα πληθωρικό εορταστικό πρόγραμμα, σε τρία από τα ξενοδοχεία του Ομίλου, που θα χαρίσουν ανεπανάληπτες εμπειρίες σε όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ξεκίνημα με το Divani Caravel στην Αθήνα, 5’ από το Κολωνάκι, όπου μπορείτε να βιώσετε κοσμοπολίτικη Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο ατμοσφαιρικό JuJu Bar Restaurant συνοδεία DJ, με καταπληκτικές προτάσεις haute cuisine, να διανυκτερεύσετε σε πεντάστερα δωμάτια και σουίτες με καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη, αλλά και να συμμετάσχετε σε έξυπνες οικογενειακές δραστηριότητες. Να καθίσετε αναπαυτικά με τα παιδιά σας και να παρακολουθήσετε Χριστουγεννιάτικες ταινίες, να φτιάξετε γιορτινές κάρτες και άλλες χειροτεχνίες, να τα βοηθήσετε να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να πάρετε μέρος στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Συνέχεια με το Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας με άπλετη θέα στο βαθύ μπλε του Αργοσαρωνικού. Εδώ πέρα από τα απογειωτικά εορταστικά μενού και τις οικογενειακές δραστηριότητες, μπορείτε να απολαύσετε για πρώτη φορά ένα μοναδικό Burlesque Show την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Με 6μελές χορευτικό σχήμα και 6μελή ορχήστρα, ειδικά επιμελημένα μενού και εορταστική ατμόσφαιρα, αυτό το πάρτυ θα μείνει στην Ιστορία.

Επιπλέον, τι καλύτερο να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά, με μια ανεπανάληπτη wellness εμπειρία και ειδικές θεραπείες για εορταστική λάμψη, που συνδυάζουν χαλάρωση, απολέπιση και ενυδάτωση. Όλα αυτά από το παγκοσμίου φήμης Divani Athens Spa & Thalasso Center, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα κέντρα ευεξίας στην Ευρώπη και το μοναδικό με πισίνα θαλασσοθεραπείας στην Αθήνα.

Στην Καλαμπάκα, το Divani Meteora αποτελεί επιλογή για μοναδική διαμονή με θέα τους συγκλονιστικούς βράχους των Μετεώρων, ένα μνημείο προστατευόμενο από την UNESCO. Ιδανικό για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με εορταστικά μενού και γιορτινή διακόσμηση, προσφέρει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως αφετηρία για μια σειρά από συναρπαστικές εξορμήσεις στη γύρω περιοχή. Επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, το μοναδικό στο είδος του μουσείο στην Ευρώπη στην Καλαμπάκα, τον Μύλο των Ξωτικών, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας στα Τρίκαλα, τα ιστορικά μοναστήρια των Μετεώρων και οργανώστε πεζοπορίες.

Εδώ και 65 χρόνια, ο όμιλος Διβάνη, ένας όμιλος αμιγώς ελληνικών συμφερόντων, δημιουργεί εμπειρίες που μένουν στην ψυχή και το μυαλό και τιμάει τις αξίες της αυθεντικής φιλοξενίας υψηλού επιπέδου για όλη την οικογένεια. Φέτος, το κάνει ακόμη καλύτερα και μας καλεί να το ζήσουμε αληθινά! 
Δείτε εδώ όλες τις ειδικές εορταστικές προσφορές των ξενοδοχείων Divani και κλείστε εγκαίρως αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
Επιπλέον, αυτές τις γιορτές, κάντε το τέλειο δώρο στους αγαπημένους σας με μια Divani Gift Card και χαρίστε τους ειδυλλιακές στιγμές σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο του Ομίλου για διαμονή, φαγητό, wellness!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο εορτασμών για την 65η επέτειο από την ίδρυσή τους, τα Divani Collection Hotels χαρίζουν ως bonus σε  κάθε μέλος του προγράμματος πιστότητας Divani DISCOVERY που θα μείνει σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο Divani μέσα στις γιορτές, το καθόλου αξιοκαταφρόνητο ποσό των 65D$!   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr