Παλαιό Φάληρο: Δεν έδειχνε να έχει τέτοια μπλεξίματα, λέει γυναίκα που είδε τον 56χρονο μετά τους πυροβολισμούς

Παλαιό Φάληρο: Δεν έδειχνε να έχει τέτοια μπλεξίματα, λέει γυναίκα που είδε τον 56χρονο μετά τους πυροβολισμούς

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε συμμορία, ναρκωτικά, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία - Τι λέει στο protothema.gr γυναίκα που είδε το θύμα μετά τους πυροβολισμούς

palaio-faliro
Σκηνές από ταινία φαρ ουεστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με τον 56χρονο Αλβανό να πέφτει θύμα μιας μαφιόζικης εκτέλεσης και να αφήνει την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν μέσα από το παρελθόν του θύματος τον ή τους δράστες που τον γάζωσαν έξω από το σπίτι του, στην οδό Ατλαντος, καθώς εκτιμούν πως πίσω από τη δολοφονία κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ποινικές υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλοκή ο 56χρονος.

Το θύμα, εξάλλου, είναι γνωστό στις Αρχές και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση παράνομων τσιγάρων και πλαστογραφία.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του 56χρονου από όσα ακολούθησαν της άγριας δολοφονίας.

«Εγώ έβγαινα από την πολυκατοικία και στα σκαλιά της εισόδου είδα το γείτονά μου πεσμένο κάτω. Όταν τον είδα εγώ ήταν ζωντανός ακόμα. Είχε τις αισθήσεις του. Δίπλα του ήταν ένας ένοικος της πολυκατοικίας και τον κρατούσε.

Κλείσιμο
Δεν κατάλαβα τι είχε γίνει και ρώτησα 'τι έχει πάθει ο άνθρωπος'. Και μου είπαν 'τον πυροβόλησαν'. Τον ξέραμε τον άνθρωπο, μένει χρόνια εδώ μαζί με το παιδί του. Δεν έδειχνε να έχει τέτοια μπλεξίματα», λέει στο protothema.gr μια γυναίκα που είδε το θύμα πεσμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας λίγο μετά τους πυροβολισμούς.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυξάνονται τα διόδια από 1ης Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βίντεο: Μαθητής χτυπάει με μανία καθηγήτριά του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Χορεύοντας ζεϊμπέκικο βγήκε στη σύνταξη ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης