Προφυλακίστηκε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας από την Σαλαμίνα - Επέμενε στην αθωότητά του

Προφυλακίστηκε ο παλαιοημερολογίτης ιερέας από την Σαλαμίνα - Επέμενε στην αθωότητά του

Ο ιερεάς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις κατ' εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη

iereas_aigina
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε από τον ανακριτή στα δικαστήρια του Πειραιά ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας από τη Σαλαμίνα, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o δικηγόρος του, Αθανάσιος Καραγιαννάκης, ο 68χρονος δεν κατάφερε να πείσει με τα όσα επικαλέστηκε κατά την απολογία του: «Η προανακριτική έρευνα συνεχίζεται. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μέχρι την δίκη. Ο ιερέας επιμένει στην αθωότητα του».



Κλείσιμο
Συγκεκριμένα σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς φέρεται σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, αλλά εντός των μηνών Ιουνίου και Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους (2023), ο κατηγορούμενος, κατά την διάρκεια επισκέψεων στο σπίτι ανηλίκου και εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων αυτού, ενεργούσε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Επιπροσθέτως, διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα καθώς και έρευνα στους χώρους του Ιερού Ναού, που λειτουργούσε ως ιερέας, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια ενώ στο παρελθόν, έχει κατηγορηθεί, για διάπραξη ομοειδών αδικημάτων, για τη διερεύνηση των οποίων είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.



Ειδήσεις σήμερα:

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις: Ο Κάρολος φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία μετά το unfair - Δείτε το τετ α τετ με τον Σούνακ

Το σύνδρομο του «λευκού πνεύμονα» - Η μυστηριώδης πνευμονία που ξεκίνησε στην Κίνα εμφανίστηκε σε ΗΠΑ και Ευρώπη


Meteo: Ο θερμότερος Νοέμβριος των τελευταίων 15 ετών σε Θεσσαλία, Πελοπόννησο, Κρήτη και νησιά του Αιγαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης