Σκόπευε να διακινήσει σχεδόν τρία κιλά κάνναβης στα Τρίκαλα

Σκόπευε να διακινήσει σχεδόν τρία κιλά κάνναβης στα Τρίκαλα

Συνελήφθη ένας Έλληνας

Trikala-kannabi
Ακολουθώντας τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την εμπλοκή ενός Έλληνα στην διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του πέρασαν χειροπέδες μετά από έρευνα που διενήργησαν στην κατοικία του στην πόλη, το μεσημέρι της Τρίτης.

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο εσωτερικό του σπιτιού και σε μια αποθήκη ιδιοκτησίας του ενοίκου, βρέθηκαν οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 734 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας κι έτσι συνελήφθη. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα και μετρητά ύψους 1.160 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Θα φύτευε 7.000 σπόρους κάνναβης

Ένα... δάσος από χασισόδεντρα σκόπευε να δημιουργήσει ένας 60χρονος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, καθώς στο σπίτι του σε χωριό της Νάουσας όπου έκαναν έρευνα, το απόγευμα της Τρίτης, βρήκαν... 7.000 σπόρους κάνναβης!

Επιπλέον, στην κατοχή του κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δύο κιλών και 92 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου "σοκολάτας" βάρους 18,4 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρύ κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Το απαγορευτικό για κοινές εμφανίσεις με τη Νέα Αριστερά και η Κεντρική Επιτροπή που έρχεται

Αρνητικό ρεκόρ για Ελλάδα: Στην 6η θέση παγκοσμίως στη γήρανση του πληθυσμού

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη με την ξαδέρφη τους: «Δεν θα ακούσω “μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης